FOTO / Dezvăluirile pe care Corina Caragea nu le-a mai făcut până acum. Ce spune despre ”Surprize, surprize” și colaborarea cu Andreea Marin

28.03.2022, 15:30
FOTO / Dezvăluirile pe care Corina Caragea nu le-a mai făcut până acum. Ce spune despre ”Surprize, surprize” și colaborarea cu Andreea Marin
Dezvăluirile pe care Corina Caragea nu le-a mai făcut până acum. Ce spune despre ”Surprize, surprize” și colaborarea cu Andreea Marin

Vedeta de televiziune Corina Caragea, în vârstă de 39 de ani, și-a amintit de vremurile când dansa în corpul de balet de la emisiunea ”Surprize, surprize”, pe care Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, a prezentat-o ani de zile la Televiziunea Națională. Despre cum a fost această experiență pentru ea și despre relația pe care o are cu Andreea marin a povestit Corina Caragea într-un interviu.

Corina Caragea este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV. Aceasta este una dintre cele mai senzuale apariții de pe micile ecrane de la noi. Puțină lume știe că vedeta TV a făcut parte din corpul de balet de la emisiunea ”Surprize, surprize”. Andreea Marin se poate lăuda cu o carieră impresionantă în televiziune. Una dintre cele mai de succes emisiuni pe care aceasta le-a realizat a fost ”Surprize, surprize”, de la Televiziunea Națională.

Despre experiența pe care a trăit-o la ”Surrize, surprize” și despre relația pe care o are cu Andreea  Marin a făcut Corina Caragea dezvăluiri pentru revista Viva.

Dezvăluirile pe care Corina Caragea nu le-a mai făcut până acum. ”Mi s-a părut singura portiță pentru mine către lumea divertismentului”

”Am auzit despre un casting pentru baletul emisiunii „Surprize, surprize la TVR, un lider de audiență în acele vremuri. Nu dansasem niciodată. Dar mi s-a părut singura portiță pentru mine către lumea divertismentului, care mă atrăgea, și eram curioasă să văd ce e în spatele unei asemenea producții. Lucrai împreună cu Andreea Marin. Am stat acolo numai trei luni, căci am depus CV-ul la un concurs pentru o televiziune de știri. Am fost chemată la interviu și a trebuit să renunț la TVR”, a povestit Corina Caragea.

Despre relația în care a rămas cu Andreea Marin, Corina Caragea a declarat: ”Andreea era mâna care conducea cu fermitate o producție uriașă. Muncea enorm, ca și toată echipa, dar ne și distram după emisiuni. Mai păstrăm legătura, ne-am mai întâlnit prin prisma meseriei, o admiram și atunci, o admir și acum, și mă bucur că am avut privilegiul să lucrez cu ea. De fapt, mi-a fost șefă. Și cu o parte dintre fete mai păstrez legătura, mai avem întâlniri din când în când și depănăm amintiri”.

 

citește și...