Dezvăluirile lui Pavel Bartoș despre Smiley. ”Culmea, a fost pregătit pentru acest moment”

16.09.2022, 12:04
Dezvăluirile lui Pavel Bartoș despre Smiley. ”Culmea, a fost pregătit pentru acest moment”
Dezvăluirile lui Pavel Bartoș despre Smiley

Actorul și prezentatorul de televiziune Pavel Bartoș, în vârstă de 47 de ani, a vorbit despre relația sa cu cântărețul Smiley, în vârstă de 39 de ani. Pavel Bartoș a explicat dacă i-a dat sfaturi colegului  și prietenului său după ce acesta a devenit tătic. ”Culmea, a fost pregătit pentru acest moment”, a declarat Pavel Bartoș.

Pavel Bartoș are o familie foarte frumoasă. Actorul și prezentatorul de televiziune formează un cuplu extraordinar cu soția sa, Anca, împreună cu care are  trei fiice: Eva, Sofia și Rita. Smiley este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicală românească. În plan personal, Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Cei doi au prezentat împreună emisiuni TV, dar sunt și foarte buni prieteni. Despre relația lor a dat actorul detalii pentru revista Viva. Pavel Bartoș a  mărrturisit dacă i-a dat sfaturi lui Smiley după ce acesta a devenit tătic.

Dezvăluirile lui Pavel Bartoș despre Smiley. ”El a stat atâția ani pe lângă mine, a prins toate etapele fetițelor mele și, cumva, a învățat din mers”

”Eu și el avem parte de mare noroc în viețile noastre. Jumătățile care ne înconjoară știu foarte bine să gestioneze lucrurile astea părintești. El a stat atâția ani pe lângă mine, a prins toate etapele fetițelor mele și, cumva, a învățat din mers. Culmea, a fost pregătit pentru acest moment. Normal că mai sunt unele mici sfaturi, dar nu sunt de genul „cum să îți gestionezi copilul, pentru că eu consider că fiecare familie, fiecare părinte își gestionează copilul în funcție de situație. Nu trebuie să fie un sfat din afară. Și părinții noștri ar spune: „Pe vremea noastră, uite așa se creșteau copiii”. Nu, tu trebuie să îți crești copilul așa cum simți tu. În primul rând, condiția principală este să îți iubești copilul”, a declarat Pavel Bartoș.


Despre postura sa de prezentator de emisiuni, singur sau alături de Smiley, Pavel Bartoș a comentat: ”Da, mi-aș dori ca la un moment dat să mă mai sprijin de un partener cum este Smiley, dar, pe de altă parte, iubesc să fiu și așa, pentru că lumea te descoperă și altfel. Este provocator pentru un actor să prezinte și în cuplu, să prezinte și singur”.

 

citește și...