Dezvăluirile Andreei Mantea. ”Nu am spus la televizor vreodată”

06.10.2020, 10:47
Dezvăluirile Andreei Mantea. ”Nu am spus la televizor vreodată”
Dezvăluirile Andreei Mantea. ”Nu am spus la televizor vreodată”

Andreea Mantea s-a destăinuit la o emisiune de televiziune. Vedeta a scos la iveală un amănunt mai puțin cunoscut despre ea.

Andreea Mantea a fost invitată la emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D. Bruneta, care este protagonista unui nou show TV – „Trăiri alături de Andreea Mantea”, care a avut premiera luni, la ora 23:00, la Kanal D – a dezvăluit că nu suportă să se uite la ea la TV.

„E un lucru pe care trebui să-l spun în premieră. Prietenilor le-am spus, nu am spus la televizor vreodată. Eu nu suport să mă văd la televizor. Eu nu mă uit la mine (…) Eu dacă sunt în bucătărie și mă aud la televizor, nu mai pot să tai nici ceapa. Nu pot să mă ascult, nu pot să mă văd. Așa sunt eu, eu sunt naturală. Eu nu pot să-mi pun o mască. Oamenii nu cred că m-ar iubi dacă aș fi așa”, a declarat Andreea Mantea, potrivit wowbiz.ro.

Andreea Mantea a vorbit și despre cum a fost să filmeze cu băiețelul său, David, la noul show de televiziune pe care îl are.

„Este cel mai dificil coleg de până acum. Suntem parteneri în această emisiune pentru că trăim tot felul de lucruri, lucruri amuzante. Îl am și pe David alături de mine, împreună ne plimbăm și aflăm tot felul de povești frumoase, tot felul de oameni frumoși. Am filmat peste tot”, a mărturisit vedeta.

Andreea Mantea a prezentat primele două sezoane ale emisiunii ”Puterea Dragostei”

Andreea Mantea a renunțat la emisiunea ”Puterea Dragostei”, pe care a prezentat-o timp de două sezoane, și a revenit din Turcia, acolo unde s-a filmat show-ul, în România pentru fiul său, David, pentru că și-a dorit enorm ca acesta să fie alături de familia lui și de prietenii din țară.

”Eu am fost foarte implicată în proiectul „Puterea dragostei”. Pentru mine a însemnat ceva foarte important din punct de vedere profesional, m-am atașat de concurenți, am făcut performanță cu acest proiect minunat. Doar că nu era vorba doar despre mine, ci și despre fiul meu, David. În aceasta decizie a contat copilul meu.

Am stat o perioadă foarte lungă cu el în Turcia, iar pentru el era important să revină lângă bunici, lângă prietenii din țară. Pentru el, pentru dezvoltarea lui deveniseră vitale legătura cu familia noastră și o copilărie frumoasă trăită în țara lui”, a explicat vedeta într-un interviu.

 

citește și...