Decizia luată de Andreea Mantea în privința copilului ei. ”Mă îngrijorează situația actuală”

12.09.2020, 11:19
Decizia luată de Andreea Mantea în privința copilului ei. ”Mă îngrijorează situația actuală”
Decizia luată de Andreea Mantea în privința copilului ei. ”Mă îngrijorează situația actuală”

Vedeta de televiziune Andreea Mantea a vorbit despre începerea școlii, în condițiile în care fiul său, David, ar trebui să meargă la cursuri.

Andreea Mantea este mama unui băiețel, David, rezultat din povestea de dragoste pe care bruneta a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. David ar trebui să înceapă școala, însă prezentatoarea de televiziune a mărturisit că este îngrijorată din cauza condițiilor în care se vor desfășura cursurile în această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus.

Aceasta și-a propus să mai aștepte o perioadă, până când scad cazurile de COVID-19.

”Pe cât de tare mi-am dorit să meargă la școală, pe atât de tare mă îngrijorează situația actuală. Voi aștepta o perioadă, să văd evoluția cazurilor din România, apoi voi lua o decizie”, a declarat Andreea Mantea pentru redactia.ro.

Andreea Mantea s-a întors din Turcia pentru fiul ei

Andreea Mantea a renunțat la emisiunea ”Puterea Dragostei”, pe care a prezentat-o timp de două sezoane, și a revenit din Turcia, acolo unde s-a filmat show-ul, în România pentru fiul său, David, pentru că și-a dorit enorm ca acesta să fie alături de familia lui și de prietenii din țară.

”Eu am fost foarte implicată în proiectul „Puterea dragostei”. Pentru mine a însemnat ceva foarte important din punct de vedere profesional, m-am atașat de concurenți, am făcut performanță cu acest proiect minunat. Doar că nu era vorba doar despre mine, ci și despre fiul meu, David. În aceasta decizie a contat copilul meu.

Am stat o perioadă foarte lungă cu el în Turcia, iar pentru el era important să revină lângă bunici, lângă prietenii din țară. Pentru el, pentru dezvoltarea lui deveniseră vitale legătura cu familia noastră și o copilărie frumoasă trăită în țara lui”, a mai spus prezentatoarea de televiziune pentru sursa menționată.

citește și...