Detaliile pe care Ozana Barabancea nu le-a mai dat despre copiii săi. În ce relații sunt aceștia cu tatăl lor

27.07.2021, 16:06
Detaliile pe care Ozana Barabancea nu le-a mai dat despre copiii săi. În ce relații sunt aceștia cu tatăl lor
Detaliile pe care Ozana Barabancea nu le-a mai dat despre copiii săi. În ce relații sunt aceștia cu atăl lor

Binecunoscuta artistă Ozana Barabancea, în vârstă de 51 de ani, a fost căsătorită și are doi copii, Gloria și Andrew, de care este foarte mândră. Vedeta a oferit detalii mai puțin cunoscute despre cei doi copii ai săi. de asemenea, Ozana Barabancea a explicat și în ce relații sunt cei doi cu tatăl lor, pianistul Sorin Terinte.

Ozana Barabancea este o apreciată artistă lirică. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ultima perioadă de timp, vedeta a trecut printr-o transformare radicală de look. Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

În plan personal, Ozana Barabancea a fost căsătorită cu Sorin Terinte, un pianist extrem de bine cotat. Din mariajul cu acesta, Ozana Barabancea are doi copii, un băiat care se numește Andrew și o fată, Gloria.

Detaliile pe care Ozana Barabancea nu le-a mai dat despre copiii săi. ”Se află într-o relație foarte bună cu tatăl lor”


Într-un interviu pentru click.ro, Ozana Barabancea a explicat în ce relații sunt cei doi copii ai săi cu tatăl lor: ”Copiii mei se află într-o relație foarte bună cu tatăl lor. Chiar azi vor merge la un concert de-al său”.

Gloria și Andrew au moștenit talentul muzical al părinților lor. ”Copiii mei au fost îndrumați să urmeze acest drum, pentru că au toate datele native necesare, cât și sfaturile mele. Pentru viitorul apropiat pregătim un concert unde eu voi dirija orchestra și Gloria va fi solistă. Și Andrew face parte din acest proiect, el acompaniindu-mă pe mine în cadrul orchestrei, când eu voi cânta vocal”, a mai declarat vedeta. ”Eu sunt deschisă cu copiii mei și le dau multe sfaturi. Suntem prieteni. Îi învăț să fie credincioși și mereu atenți în alegerea prietenilor. Anturajul poate fi foarte periculos”, a completat artista.

citește și...