Detalii nebănuite din căsnicia Laurei Cosoi. ”Mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să-mi păstrez calmul, după aceea răbufnesc”

13.06.2022, 12:51
Detalii nebănuite din căsnicia Laurei Cosoi. ”Mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să-mi păstrez calmul, după aceea răbufnesc”
Detalii nebănuite din căsnicia Laurei Cosoi. ”Mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să-mi păstrez calmul, după aceea răbufnesc”

Actrița Laura Cosoi, în vârstă de 40 de ani, a scos la iveală detalii nebănuite din mariajul său cu Cosmin Curticăpean. Aceasta a vorbit despre momentele tensionate care apar în cupl și despre compromisurile făcute în relație.  ”Mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să-mi păstrez calmul, după aceea răbufnesc”, a mărturisit vedeta.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului 2020, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind încărcinată cu cel de-al treilea copil. Laura Cosoi va avea tot o fetiță. Laura Cosoi se află pe ultima sută de metri cu sarcina.

Vedeta a făcurt dezvăluiri, pentru revista Viva, despre căsnicia sa cu Cosmin Curticăpean. Aceasta a făcut declarații despre momentele tensionate care apar în cuplu, dar și despre compromisuruile în relație.

Detalii nebănuite din căsnicia Laurei Cosoi. ”Așa avem o grămadă de neînțelegeri, dar nu momente de cumpănă în cuplul nostru în care să zicem „gata!””

”Compromisuri, da, au fost. Cosmin încontinuu merge foarte mult pe argumente, eu nu sunt un om al argumentelor, nu îmi vin în minte când trebuie, mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să-mi păstrez calmul, după aceea răbufnesc, deci… cumva, astea sunt, cred, momente care apar în toate relațiile, normal, momente când te deranjează ceva. Important e că îl iubești pe omul de lângă tine, îi vrei binele, nu vrei să sufere, ești atent la detalii, la surprize și la ce-i face plăcere. Ăsta e secretul. Și trebuie să nu uiți nicio secundă și să lucrezi la relația asta de cuplu, indiferent de cât ești de pierdut câteodată sau de împrăștiat. De-a lungul căsniciei voastre, sunt convinsă că ați trecut și prin momente dificile împreună…”, a declarat Laura Cosoi.

”Nu știu dacă am avut așa mari momente de cumpănă, nu-mi amintesc, sincer! Noi n-am fost niște oameni care să ne despărțim, nu. Deci ne-am certat un an, la început, până s-au lămurit rolurile și care pe care, și cam aia a fost. Așa avem o grămadă de neînțelegeri, dar nu momente de cumpănă în cuplul nostru în care să zicem „gata!”. Sunt conflicte, dar găsim rațiunea și motivul pentru care suntem împreună, acela că ne iubim foarte tare și că nu putem să ne imaginăm viața unul fără celălalt, facem totul împreună. Am ajuns să anticipăm și, decât să ajungem în momentele acelea de criză, am reușit să le depistăm din timp și să încercăm să găsim rezolvări. Cred că, de fapt, aici e treaba”, a mai spus aceasta.

citește și...