Laura Cosoi, pe ultima sută de metri cu sarcina. ”Cosmin va asista la naștere”

05.06.2022, 11:24
Laura Cosoi, pe ultima sută de metri cu sarcina. ”Cosmin va asista la naștere”
Laura Cosoi, pe ultima sută de metri cu sarcina. ”Cosmin va asista la naștere”

Actrița Laura Cosoi, în vârstă de 40 de ani, este însărcinată cu cel de-al treilea copil, urmând să aducă pe lume o fetiță. Vedeta formează o familie cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are două fetițe – Vera și Rita. Laura Cosoi se află pe ultima sută de metri cu sarcina. Aceasta a dezvăluit că soțul ei va asista la nașterea bebelușului.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului 2020, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind încărcinată cu cel de-al treilea copil. Laura Cosoi va avea tot o fetiță.

Laura Cosoi se află pe ultima sută de metri cu sarcina. Aceasta a explicat ce pregătiri a făcut și a dezvăluit că partenerul ei de viață va asista la nașterea bebelușului.

Laura Cosoi, pe ultima sută de metri cu sarcina. ”Acum să vedem când anume decide bebelușa să vină pe lume! Eu aștept!”

„Am pregătit deja totul, kit-ul cu celulele stem și bagajul pentru maternitate e gata. Am vreo doua scutece, două costumașe pentru cea mică. Mă simt foarte bine, chiar dacă au trecut cele nouă luni! Acum să vedem când anume decide bebelușa să vină pe lume! Eu aștept! Am fost extraordinar de emoționată atunci când am adus-o pe lume pe Rita, cu Cosmin alături, și nu voi uita niciodată prima întâlnire cu Vera, pe acordurile imnului ”Ave, Maria!”, în zi de mare sărbătoare”, a declarat Laura Cosoi pentru click.ro.

”Am avut două nașteri grele, dar frumoase și, în pragul celei de-a treia, îmi simt iar sufletul coplețit de emoțiile întâlnirii cu bebelușul, pe care 9 luni l-am ținut atât de aproape de inima mea. Într-un fel sunt nerăbdătoare și sper ca, la minunatul ”dans în doi” care e nașterea, să fac echipă bună cu micuța surioară a Ritei și a Verei. Cosmin va asista la naștere! El este curajos! Are voie în sala de nașteri, pentru că nasc la o clinică particulară și a trecut și pericolul Covid acum… Vreau să nasc natural și al treilea copil! Dacă îmi ajută Dumnezeu și mă ajută și corpul. Sper să nu fie probleme”, a mai spus vedeta.

citește și...