Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului

25.12.2021, 11:15

Laura Cosoi este o mamă fericită. Vedeta a dat o veste mare familiei chiar în ziua de Crăciun. Actrița va fi mamă din nou, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Laura Cosoi a dezvăluit deja sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece. ”Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită”, spune vedeta.

 

Este fericire în familia Laurei Cosoi. Vedeta a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Actrița a dat vestea pe rețelele de socializare, postând mai multe fotografii însoțite de un mesaj emoționant.

Actrița a dezvăluit că și-a dorit să aibă cu Cosmin, soțul ei, o familie numeroasă. Laura Cosoi a dorit să împărtășească bucuria cu fanii ei, care i-au fost alături în momentele cele mai importante.

Laurei Cosoi: ”Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită”

Laura Cosoi le-a urat un Crăciun fericit și luminat tututor urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare

„Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! (…) Mi-am dorit să împărtășesc această bucurie cu voi azi, pentru că sunteți parte din viața mea și mi-ați fost alături de fiecare dată în toate momentele importante. Și pentru asta vă mulțumesc! Dragi prieteni, vă doresc un Crăciun în pace și lumină, alături de oamenii apropiați sufletului vostru!”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi a dezvăluit sexul bebelușului

Laura Cosoi a anunțat odată cu sarcina și sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece. Prima ecografie cu bebelușul a fost făcută publică o dată cu anunțul sarcinii

Cel de-al treilea copil al vedetei și al lui Cosmin Curticăpean va fi tot o fetiță. Actrița mai are două fetițe, Rita și Vera.

„În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera. Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

Recent, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au vorbit pentru prima oară despre o a treia sarcină.

„El e mai pragmatic şi a zis că e foarte greu să spui ce-ţi doreşti atâta timp cât nu poţi controla. Vedea şi un băieţel. De altfel, nu vrem să ne oprim, ne mai dorim copii”, spune Laura Cosoi.

 

citește și...