Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară. Prima imagine după ce a născut

16.08.2020, 09:02
Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară. Prima imagine după ce a născut
Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară. Prima imagine după ce a născut

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță.

Laura Cosoi a adus pe lume cel de-al doilea copil. Vedeta a născut o fetiță în acest weekend. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita.

Pe contul său de socializare, actrița a postat prima imagine după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil. laura Cosoi a dezvăluit și ce nume a ales pentu micuța care abia a venit pe lume: Vera.

Imediat după publicarea imaginii pe o rețea de socializare, au curs mesajele de felicitare din partea internauților.

Câte kilograme a luat în sarcină

Pe blogul său, Laura Cosoi a vorbit despre sarcina sa. Ea a mărturisit că în cea de-a doua sarcină a luat în greutate 9 kilograme, mai puțin decât în prima sarcină.

”Sunt deja la finalul celui de-al treilea trimestru și pot spune că acum mi-a fost mult mai ușor ca la prima sarcină. În primul rând, am luat mai puține kilograme decât prima dată. Cred că am 8, poate 9 în plus. Nu mă simt umflată și nu rețin apa, deși beau multă, nu am arsuri și pot să mă mișc cu multă ușurință pentru treburile obișnuite. Sport însă nu am făcut în perioadă această, cu atât mai mult cu cât au apărut și contracțiile Braxton Hicks.

Poftă de mâncare nu prea am, adică mănânc mai puțină mâncare gătită și mai multe fructe, legume, beau smoothie-uri făcute în casă și mi se pare delicios sorbetul de lămâie!

Fetița este bine și se dezvoltă frumos. Aceasta este părerea medicilor după morfologia pentru cel de-al 3-lea trimestru. Mi se pare că e o fetiță chiar chipeșă, ceva mai lungă decât a fost Rita și un pic mai grăsuță.:)) Uneori, parcă aduce cu Rita, din alte unghiuri mi se pare că e un pic mai ascuțită la față. E incredibil cât de bine se observă toate detaliile astea!”, a povestit vedeta pe blogul său de curând.

citește și...