Detalii din povestea de dragoste dintre Anda Adam și noul ei iubit. ”Nu mai are mult până la nuntă”

30.08.2021, 12:59
Detalii din povestea de dragoste dintre Anda Adam și noul ei iubit. ”Nu mai are mult până la nuntă”
Detalii din povestea de dragoste dintre Anda Adam și noul ei iubit. ”Nu mai are mult până la nuntă”

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, este mai fericită ca niciodată în brațele noului său iubit, un afacerist din Cluj. Relația lor este din ce în ce mai serioasă. Surse din apropierea celor doi au dat detalii din relația lor.  ”Nu mai are mult până la nuntă”, au dezvăluit sursele respective pentru click.ro.

Anda Adam are un nou partener de cuplu, un afacerist din Cluj. Cei doi se înțeleg perfect.

Surse din apropierea celor doi au dat amănunte despre povestea lor de dragoste.

Detalii din povestea de dragoste dintre Anda Adam și noul ei iubit. ”Soacra o adoră pe Anda”

Anda Adam și afaceristul clujean sunt împreună de patru luni, iar relația lor pare să se îndrepte spre o căsătorie. Anda Adam a reușit să o impresioneze și pe viitoarea ei soacră.

“Anda e foarte îndrăgostită şi se înţelege bine cu acest băiat. Nu cred că mai are mult până la nuntă. Bine, depinde şi de ce timpuri vin, restricţii etc. Se iubesc mult, iar soacra o adoră pe Anda. Ei se ştiu de mult timp, dar sunt împreună de câteva luni. Soacra ei e moartă după ea”, a dezvăluit un prieten al celor doi pentru click.ro.

Anda Adam a fost căsătorită cu Sorin Nicolescu

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați. ”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a spus el.

”Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Evelin”, a completat fostul partener de viață al Andei Adam.

citește și...