Detalii din familia Ioanei Ginghină. ”Pe sora vitregă nu o cunosc, într-adevăr. Pe frate da, pentru că a venit în România acum vreo 10 ani să ne cunoască”

01.11.2022, 13:48
Detalii din familia Ioanei Ginghină. ”Pe sora vitregă nu o cunosc, într-adevăr. Pe frate da, pentru că a venit în România acum vreo 10 ani să ne cunoască”
Detalii din familia Ioanei Ginghnă

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 45 de ani, a scos la iveală detalii ma puțin cunoscute despre famlia sa. Vedeta are o soră bologică, dar și o soră și un frate vitregi.  ”Pe sora vitregă nu o cunosc, într-adevăr. Pe frate da, pentru că a venit în România acum vreo 10 ani să ne cunoască”, a dezvăluit aceasta.

Ioana Ginghnă este o cunoscută și apreciată actriță. În plan, personal, în prezent, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină a început o relație cu Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească. Înainte de a fi împreună cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a iubit cu Cove, la începutul anilor 2000. Prezentatorul a fost un pansament pentru actriță, pentru că ea aștepta ca fostul soț să se separe de partenera sa. Relația Ioanei Ginghină cu Cove a durat un an.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Ioana Ginghină a scos la veală amănunte mai puțin cunoscute despre famlia sa. Artista are o soră bologică, Elena, dar și o soră și un frate vitregi.

Detalii din familia Ioanei Ginghină. ”Eu am o soră vitregă și un frate vitreg, dar sunt din alte căsătorii și relații ale tatălui meu”

”Eu cu sora asta (n.r. Elena, sora sa biologică) am o relație bună, am fost la nunta ei. A fost de ziua mea, în septembrie, la mine, în București, a venit din Sibiu în București, nu e că am descoperit-o de două zile. Sora mea e o profesoară de germană bine văzută în Sibiu, ai mei au o căsătorie de 46 de ani”, a povestit Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină, alături de sora sa biologică, Elena

”Eu am o soră vitregă și un frate vitreg, dar sunt din alte căsătorii și relații ale tatălui meu. Pe sora vitregă nu o cunosc, într-adevăr. Sunt înainte de căsătoria cu mama. Pe soră (n.r. – vitregă) nu o cunosc. Pe frate da, pentru că a venit în România acum vreo 10 ani să ne cunoască”, a adăugat actrița.

citește și...