De ce nu vrea Ioana Ginghină să ia numele viitorului ei soț. ”Gata, asta a fost”

12.09.2022, 17:44
De ce nu vrea Ioana Ginghină să ia numele viitorului ei soț. ”Gata, asta a fost”
De ce nu vrea Ioana Ginghină să ia numele viitorului ei soț

Actrița Ioana Ginghină, în vârrstă de 44 de ani, a dezvăluit că nu vrea să ia numele viitorului ei soț. Vedeta  are de ceva vreme o relația sentimentală cu Cristi Pitulice.  Artista a fost căsătorită de două ori. Ioana Ginghină a explicat c are este motivul pentru care nu își dorește să poarte numele viitorului său soț.

În prezent, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină a început o relație cu Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească. Înainte de a fi împreună cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a iubit cu Cove, la începutul anilor 2000. Prezentatorul a fost un pansament pentru actriță, pentru că ea aștepta ca fostul soț să se separe de partenera sa. Relația Ioanei Ginghină cu Cove a durat un an.

Ioana Ginghină a mărturisit, pentru Impact că nu îli dorește să poarte numele viitorului ei soț. Actrița a explicat și care este motivul pentru care nu vrea să facă acest lucru.

De ce nu vrea Ioana Ginghină să ia numele viitorului ei soț. ”Eu tot timpul trebuie să plec cu un teanc de acte”

”Deci am atâtea probleme acum pentru că mi-am schimbat numele din cauza faptului că eu când ies cu Ruxi din țară, pe certificatul ei de naștere scrie Ioana Papadopol”, a declarat Ioana Ginghină pentru sursa mai sus-menționată.


”Eu tot timpul trebuie să plec cu un teanc de acte: și de divorț, și cu certificatul de naștere și cu declarația lui Alexandru, pe când el trebuie să plece doar cu declarația mea. De aceea nu îmi mai schimb numele după căsătorie, gata, asta a fost”, a mai spus vedeta.

citește și...