Despre cine spune Loredana Groza că e cel mai tare bărbat din viața sa. ”Nu cred că voi mai vedea vrreodată un asemenea bărbat”

11.05.2022, 15:33
Despre cine spune Loredana Groza că e cel mai tare bărbat din viața sa. ”Nu cred că voi mai vedea vrreodată un asemenea bărbat”
Despre cine spune Loredana Grroza că e cel mai tare bărbat din viața sa. ”Nu cred că voi mai vedea vrreodată un asemenea bărbat”

Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit cine este cel pe care îl consideră cel mai tare bărbat din viața ei. este vorba despre nimeni altul decât tatăl său. ”Este bărbatul cel mai tare din viața mea, pe care l-am întâlnit și nu cred că voi mai vedea vreodată asemenea bărbat”, a declarat cântăreața la o emisiune TV.

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, acesta a impresionat cu aparițiile sale, melodiile interpretate și cu ușurința cu care s-a adaptat tendințelor muzicale. Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena.

Prezentă în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Loredana Groza a vorbit despre una dintre cele mai importante persoane din viața sa. Este vorba despre tatăl său, Vasile Groza. despre care spune că este cel mai tare bărbat din viața ei și un model de urmat.

Despre cine spune Loredana Groza că e cel mai tare bărbat din viața sa. ”Un model, un erou”

”Tata e, pentru mine, un model, un erou. Este bărbatul cel mai tare din viața mea, pe care l-am întâlnit și nu cred că voi mai vedea vreodată asemenea bărbat”, a declarat Loredana Groza, potrivit spynews.ro.

”Se duce într-o prospecție, pentru că a scris o carte, un roman, care va fi ecranizat și sunt foarte fericit pentru el, mi se pare super tare”, a completat artista.

Loredana Groza, alintată de părinții săi

Loredana Groza a vorbit cu mare drag despre părinții săi la o emisiune de televiziune. “Părinţii mei m-au alintat, chiar dacă nu erau bogaţi. Încercau să îmi facă pe plac. Dacă doream o păpuşă, mă rugam la Moşul să mi-o aducă. Şi făceau eforturi să o am. Dar pentru asta a trebuit să fiu cuminte şi să învăţ bine mereu”, spunea vedeta.

Ea a explicat și cu ce s-au ocupat părinții săi. Mama artistei este de profesie învățătoare, în timp ce tatăl vedetei este scriitor. “Părinţii mei sunt Vasile şi Leonida Groza şi sunt nişte moldoveni. Suntem din judeţul Bacău. Mama mea este învăţătoare şi încă profesează. Tata este scriitor şi este membru în Uniunea Scriitorilor”, mai spunea Loredana Groza.

 

citește și...