Ce declarație frumoasă i-a făcut Loredana Groza tatălui ei. ”Sunt binecuvântată să fiu fata ta”

05.08.2020, 14:47
Ce declarație frumoasă i-a făcut Loredana Groza tatălui ei. ”Sunt binecuvântată să fiu fata ta”
Ce declarație frumoasă i-a făut Loredana Groza tatălui ei. ”Sunt binecuvântată să fiu fata ta”

Loredana Groza îl aniversează pe tatăl său, Vasile. Cu această ocazie, celebra artistă i-a făcut urări publice părintelui său.

Tatăl Loredanei Groza își aniuversează ziua de naștere. Vasile Groza împlinește 83 de ani. De ziua de naștere a tatălui său, artista i-a făcut acestuia o declarație mai mult dsecât emoționantă.

”La Mulți Ani Pentru cel mai minunat tată din Univers! Sunt binecuvântată să fiu fata ta!! Și toți cei care au avut și au norocul să te aibă în preajmă sunt binecuvântați și te adoră!

La cei 83 de ani îți doresc să fii sănătos, puternic și nemuritor!!! Să continui să bucuri oamenii cu poveștile scrise de ține!

You are The Mân of my life! There’s noone like you Țâțâie!! Happy Birthday Daddy! Te iubesc și îți mulțumesc pentru fiecare clipă trăită alături de tine pe acest pământ!!”, este mesajul transmis de Loredana Groza.

Artista a publicat, pe pagina sa de socializare, și o fotografie în care apare alături de tatăl său.

Vasile Groza este poet și este foarte activ la vârsta sa.

Ce spunea Loredana Groza despre părinții săi

Loredana Groza a vorbit cu mare drag despre părinții săi la o emisiune de televiziunne.

“Părinţii mei m-au alintat, chiar dacă nu erau bogaţi. Încercau să îmi facă pe plac. Dacă doream o păpuşă, mă rugam la Moşul să mi-o aducă. Şi făceau eforturi să o am. Dar pentru asta a trebuit să fiu cuminte şi să învăţ bine mereu”, spunea vedeta, potrivit okmagazine.ro.

Ea a explicat și cu ce s-au ocupat părinții săi.

“Părinţii mei sunt Vasile şi Leonida Groza şi sunt nişte moldoveni. Suntem din judeţul Bacău. Mama mea este învăţătoare şi încă profesează. Tata este scriitor şi este membru în Uniunea Scriitorilor”, mai spunea Loredana Groza.

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, acesta a impresionat cu aparițiile sale, melodiile interpretate și cu ușurința cu care s-a adaptat tendințelor muzicale. În plan personal, Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea, împreună cu care are o fată, Elena.

citește și...