Confesiunile lui Ion Cristoiu. ”Eram sluga părinților”

05.12.2020, 14:46
Confesiunile lui Ion Cristoiu. ”Eram sluga părinților”
Confesiunile lui Ion Cristoiu. ”Eram sluga părinților”

Binecunoscutul ziarist Ion Cristoiu a făcut dezvăluiri din trecutul său la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Ion Cristoiu a fost prezent zilele trecute în platoul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D. Ion Cristoiu a făcut dezvăluiri despre perioada dificilă prin care a trecut în copilărie, dar a vorbit și despre motivul pentru care a devenit ziarist. ”Mă puneau părinții să muncesc, nu îi ajutam. Orășenii spun că ajută la muncile câmpului. Nu, la țară, cel puțin, la mine, eram sluga părinților. Munceam pentru familie, deci nu ajutam. Am vrut să devin ziarist când mi-am dat seama că poți să devii vedetă dacă ești ziarist pentru că numele tău o să fie, nu neapărat, pe toate gardurile, dar poate fi undeva. Eu nu am vrut să devin ziarist, am vrut să devin vedetă. A fi ziarist era pentru mine un mijloc de a-mi vedea numele peste tot”, a spus Ion Cristoiu, potrivit kanald.ro.

”În momentul în care am debutat în liceu, fiind la revista Rebus, am făcut un rebus și acolo au scris Ion Cristoiu Panciu, elev Panciu. Ăla a fost momentul meu de glorie, pentru că în sfârșit îmi apărea numele și nu îmi apărea numele cu Cristoiu Ion ca la liceu, ca la internat. Îmi apărea într-un ziar. De atunci am fost obsedat, dar după un anumit timp mi-am dat seama că e o prostie. Și dacă numele tău apare peste tot, ce? Ești mai fericit? Nu ești!”, a mai spus acesta.

Ce a spus Ion Cristoiu despre Elena Udrea

Tot în emisiunea respectivă, Ion Cristoiu a făcut o serie de dezvăluiri și despre Elena Udrea.

Jurnalistul a infirmat zvonurile potrivit cărora ar fi fost consilierul de taină al Elenei Udrea, însă a mărturisit că, după revenirea în țară a acestaia, a sesizat o schimbare în ceea ce o privește.

“Nu, Doamne ferește!(…) Eu nu sfătuiesc niciodată politicienii(…) Dacă mă întreabă un politician, eu răspund. Dacă citește ce am scris eu, e foarte bine, dar nu îl sun și îl atenționez că am scris despre el(…) De când a venit din Costa Rica, Elena Udrea este total schimbată față de mine și pot să fac și o dezvăluire; nu că m-ar fi deranjat, dar am sesizat că, spre deosebire de alți ani, nu mi-a trimis nici măcar un mesaj de ziua mea. Undeva, bănuiesc că are interdicție. O știu bine pe Elena Udrea… O înțeleg, poate că nu e bine să îl suni pe Cristoiu”, a mai povestit acesta.

citește și...