Delia are parte de doză dublă de energie la ”X Factor, sezonul 10”. Nepoții ei, musafiri pe platourile de filmare

31.08.2021, 12:25
Delia are parte de doză dublă de energie la ”X Factor, sezonul 10”. Nepoții ei, musafiri pe platourile de filmare
Delia are parte de doză dublă de energie la ”X Factor, sezonul 10”. Nepoții ei, musafiri pe platourile de filmare

Jurații Loredana Groza, Ștefan Bănică Junior, Delia și Florin Ristei sunt pregătiți să deschidă un sezon de colecție ”X Factor”, cu o doză dublă de emoție, luni, 6 septembrie și vineri, 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. Pe parcursul filmărilor, Delia și-a luat porția de energie tot în doză dublă, de la cei doi nepoței.

Jessie și micuțul Bogdănel, nepoțeii Deliei, au fost musafirii de pe platourile ”X Factor”, care au ajutat-o pe jurată să se încarce cu energie.

Delia, care este și nașa de botez a micuților, le-a făcut cunoștință celor doi cu ceilalți jurați și i-a lăsat să asiste la repetiții, spre încântarea acestora.

”X Factor”, sezonul 10, va avea premiera pe 6 septembrie

Emoția este la înălțime în cel de-al zecelea sezon ”X Factor”, care va avea o dublă premieră pe 6 și 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă.

De zece ani, Răzvan Simion și Dani Oțil, gazdele emisiunii, au străbătut țara în lung și în lat pentru a căuta factorul X și au reușit să găsească de fiecare dată acele prezențe care au făcut istorie. În 2021, Răzvan și Dani sunt hotărâți să deschidă noi porți și, mai mult, au pregătit și surprize, atât pentru cei de acasă, cât și pentru jurați.

Andrada Precup a câștigat sezonul 9 X Factor

Finala competiției ”X Factor” a avut loc în data de 18 decembrie 2020. Cel de-al nouălea sezon al emisiunii de la Antena 1 a fost câștigat de Andrada Precup, care a făcut parte din echipa antrenată de Ștefan Bănică Junior. Andrada Precup este originară din Slatina, acolo unde locuiește familia ei, are 17 ani, și a impresionat juriul nu doar cu vocea ei, ci și cu povestea ei de viață. Andrada și-a pierdut vederea la naștere. Profesoara ei de canto, Dana Bartzer, una dintre cele mai cunoscute artiste din România de dinainte de Revoluția din 1989, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre câștigătoarea ”X Factor ” 2020.

“Andrada învață la Colegiul George Enescu de anul trecut, al doilea an la secția specială de jazz pop. A fost acceptată prin examene și am preluat-o eu. Am fost un pic temătoare la început, pentru că eram fără experiență cu o elevă nevăzătoare. Însă este eleva ideală, un om minunat, foarte caldă, un muzician extraordinar, un om talentat, dornică să facă muzică, dornică de a învăța lucruri noi. Nu spune niciodată NU, ci doar ”să vedem, să încerc”. Ce-și dorește un profesor mai mult decât atât? Are o ureche și un auz absolut, o acuratețe vocală, o memorie fantastică. Pentru noi, cei care vedem, e greu de înțeles cum procedează ei, nevăzătorii. Ea reține piesele ascultând, are programe speciale, este pricepută în tehnologie. Trebuie să știți că ea este la un liceu normal, nu la un liceu pentru nevăzători. Ea ține pasul cu toată lumea”, a dezvăluit Dana Bartzer.

citește și...