Când începe al zecelea sezon ”X Factor”. Va avea o dublă premieră

25.08.2021, 11:18
Când începe al zecelea sezon ”X Factor”. Va avea o dublă premieră
Când începe al zecelea sezon ”X Factor”. Va avea o dublă premieră

Cel de-al zecelea sezon ”X Factor” începe în forță. Jurații Loredana Groza, Ștefan Bănică Junior, Delia Matache și Florin Ristei sunt pregătiți să deschidă un sezon de colecție cu o doză dublă de emoție, luni, 6 septembrie 2021, și vineri, 10 septembrie 2021, de la ora 20.30, la postul de televiziune Antena 1.

Emoția este la înălțime în cel de-al zecelea sezon ”X Factor”, care va avea o dublă premieră pe 6 și 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. Jurații Loredana Groza, Ștefan Bănică Junior, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă.

”Sezonul zece a fost intens și neașteptat! Universul mi-a răspuns și mi-a trimis ce nici măcar nu visam!”, a spus încântată Loredana Groza , în timp ce Florin Ristei a creat deja ”portretul robot” pentru un câștigătorul de X Factor. ”Nu trebuie doar să cânți perfect sau doar să arăți foarte bine, trebuie să fie un pachet pe care atunci când îl vede omul la televizor să scoată telefonul și să te voteze”, consideră juratul.

Când începe al zecelea sezon ”X Factor”. Ce spun Ștefan Bănică Junior și Delia

Ștefan Bănică și-ar dori să poată din nou influența cariera unui viitor muzician de succes. ”Nu e un concurs pentru mine, important e ca cel care câștigă alături de mine să își amintească peste ani de chestia asta și să poată spune că și eu am avut o oarecare influență asupra carierei sale. M-ar bucura mult mai mult acest lucru”, a spus Ștefan Bănică. La rândul său, Delia este uimită de concurenții de anul acesta și de prestațiile lor. ”Foarte mulți mi-au plăcut anul acesta în audiții, dar din păcate nu îi pot avea pe toți, așa sunt regulile… O să aflați și voi în curând!”, a spus jurata X Factor.

De zece ani, Răzvan și Dani, gazdele emisiunii, au străbătut țara în lung și în lat pentru a căuta factorul X și au reușit să găsească de fiecare dată acele prezențe care au făcut istorie. În 2021, Răzvan și Dani sunt hotărâți să deschidă noi porți și, mai mult, au pregătit și surprize, atât pentru cei de acasă, cât și pentru jurații Loredana Groza, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Andrada Precup a câștigat sezonul 9 X Factor

Finala competiției ”X Factor” a avut loc în data de 18 decembrie 2020. Cel de-al nouălea sezon al emisiunii de la Antena 1 a fost câștigat de Andrada Precup, care a făcut parte din echipa antrenată de Ștefan Bănică Junior. Andrada Precup este originară din Slatina, acolo unde locuiește familia ei, are 17 ani, și a impresionat juriul nu doar cu vocea ei, ci și cu povestea ei de viață. Andrada și-a pierdut vederea la naștere. Profesoara ei de canto, Dana Bartzer, una dintre cele mai cunoscute artiste din România de dinainte de Revoluția din 1989, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre câștigătoarea ”X Factor ” 2020.

“Andrada învață la Colegiul George Enescu de anul trecut, al doilea an la secția specială de jazz pop. A fost acceptată prin examene și am preluat-o eu. Am fost un pic temătoare la început, pentru că eram fără experiență cu o elevă nevăzătoare. Însă este eleva ideală, un om minunat, foarte caldă, un muzician extraordinar, un om talentat, dornică să facă muzică, dornică de a învăța lucruri noi. Nu spune niciodată NU, ci doar ”să vedem, să încerc”. Ce-și dorește un profesor mai mult decât atât? Are o ureche și un auz absolut, o acuratețe vocală, o memorie fantastică. Pentru noi, cei care vedem, e greu de înțeles cum procedează ei, nevăzătorii. Ea reține piesele ascultând, are programe speciale, este pricepută în tehnologie. Trebuie să știți că ea este la un liceu normal, nu la un liceu pentru nevăzători. Ea ține pasul cu toată lumea”, a dezvăluit Dana Bartzer.

citește și...