Declarațiile pe care Cristi Mitrea nu le-a mai făcut despre fiul lui și al Andreei Mantea. ”Mi-am dorit să nu repet niște greșeli”

14.06.2021, 11:36
Declarațiile pe care Cristi Mitrea nu le-a mai făcut despre fiul lui și al Andreei Mantea. ”Mi-am dorit să nu repet niște greșeli”
Declarațiile pe care Cristi Mitrea nu le-a mai făcut despre fiul lui și al Andreei Mantea. ”Mi-am dorit să nu repet niște greșeli”

Cristi Mitrea a fost invitat la podcastul realizat de Cătălin Măruță, unde a făcut declarații neașteptate despre fiul său, pe care îl are cu Andreea Mantea.

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani de curând.  CCCristi Mitrea a vorbit despre băiețelul său și al Andreei Mantea la podcastul lui Cătălin Măruță.Cristi Mitrea nu și-a recunoscut fiul de prima dată, atunci când micuțul a venit pe lume. Ulterior, relația dintre tată și fiu s-a îmbunătățit. ”Am avut o perioadă în care nu eram linștit eu cu mine, nu puteam să dorm, mă trăgea ața, trebuia să văd, să simt eu ceva și mi-am dorit să mă duc să mă apropii, mi-am dorit să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea..am avut niște discuții, niște negocieri în care îmi doream să nu mai intervină factori externi și s-au întâmplat și am început să dezvolt această relație cu David care e magnifică, liniștitoare, te echilibrează”, a declarat Cristi Mitrea, potrivit spynews.ro.

Luptătorul de MMA a vorbit șui despre relația sa cu Andreea Mantea, afirmând că au existat perioade când nu s-au înțeles și nu își răspundeau la telefon: ”Eu unul nu pot să stau într-un anume mediu și nu sunt liniștit, suntem două persoane care probabil ne facem viața un calvar, nu reușim să o ducem până la capăt. Au fost perioade când nu răspundea, perioade când nu răspundeam eu…”.

Andreea Mantea și-a luat fiul peste tot cu ea la filmări

În prezent, Andreea Mantea are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

La o emisiune de televiziune, Andreea Mantea a vorbit despre faptul că a fost nevoită să-l ia pe David peste tot cu ea la filmări.

„Avea câteva lunișoare și nu m-am gândit niciodată la el că poate suferi. M-am gândit că poate sufăr doar eu. Și aveam deplasările alea prin țară și decât să mă gândesc că sufăr eu de dorul lui, mai bine preferam să zic că suferă el, să fie transportat de colo colo. Și tot timpul l-am luat după mine. El a fost lipit de mine de mine, doar că în spatele camerelor”, a explicat vedeta.

citește și...