Declarațiile neașteptate ale lui Cătălin Botezatu. ”Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații. Am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual”

25.06.2020, 11:34
Declarațiile neașteptate ale lui Cătălin Botezatu. ”Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații. Am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual”

Designerul Cătălin Botezatu a făcut declarații neașteptate despre viața sa sentimentală.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a afirmat că a făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual.

„Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații, dar există o barieră pe care nu am depășit-o complet. Că am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual…. Dar nu am făcut atât de multe. Am primit complimente de la bărbați, că arăt bine… E normal în secolul XXI. Primesc în proporție de 70% poze și propuneri de la femei și 30%, restul”, a declarat Cătălin Botezatu la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Designerul a afirmat că în prezent nu are o relație stabilă.

„A fost pandemie… Vrei să spun adevărul? Nu am o relație stabilă și atunci mi-e frică! Nu am pentru că nu vreau. O relație stabilă, o căsnicie, înseamnă multă responsabilitate. Și nu am timp. Muncesc de dimineață până seara”, a mai spus el.

Ce a afirmat despre relația cu Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu a vorbit și despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Bianca Drăgușanu, în urmă cu ani.

„În ultimii 10-15 ani n-am generat scandaluri deloc, de la Bianca Drăgușanu încoace, pe care o iubesc și o salut și o ador. A zis ea că tot cu mine rămâne! Glumesc!”, a afirmat creatorul de modă, conform sursei mai sus-menționate.

„Relația cu Bianca e o nebunie. Te face să te simți viu”, a adăugat el.

A fost operat în Turcia

În septembrie 2019, Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia, după ce în urma unui set de analize, medicii au descoperit că acesta suferă de o tumoră la colon. Celebrul designer a stat în jur de 6 ore pe masa de operație. Se pare că după ce i-a fost depistată tumora, doctorii au decis să-i taie acestuia jumătate de colon. Pe lângă procedura de extirpare a tumorii, Cătălin Botezatu a fost supus și unei proceduri de chimioterapie hipertermică. Cătălin Botezatu are și mari probleme cardiace, având montate 5 stenturi la inimă.