Bianca Drăgușanu, despre Alex Bodi. ” E clar că sunt cea mai importantă femeie din viața lui!”

25.06.2020, 11:22
Bianca Drăgușanu, despre Alex Bodi. ” E clar că sunt cea mai importantă femeie din viața lui!”
Bianca Drăgușanu, despre Alex Bodi. ” E clar că sunt cea mai importantă femeie din viața lui!”

Bianca Drăgușanu a oferit detalii despre relația sa cu fostul soț, Alex Bodi, cu care s-a împăcat de curând.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este una cu năbădăi. După ce au fost căsătoiți și au divorțat, s-au împăcat, s-au despărțit și acum sunt din nou împreună.

Despre împăcarea cu afaceristul Alex Bodi a făcut Bianca declarații pentru click.ro.

“Suntem în relații bune. El susține că mă iubește, eu vreau să cred! Să ne ajute Dumnezeu și să ne dea înțelepciune să iasă bine de data asta, nu știu ce să zic, dacă s-a tot întors… Multe voci spun că s-a întors că mă iubește și nu poate stă fără mine, el mi-a zis că mă iubește și nu poate sta fără mine! Mi-a arătat, chiar a făcut niște gesturi prin care mi-a dovedit chestia asta, dar se și bat cap în cap multe gesturi, prin care se contrazice! Nu vreau să mă regăsesc în melodia aia: ”E vagabont dar n-ai ce-i face / Tot acasă se întoarce”.

Eu aș vrea să dea dovadă de maturitate și să învețe din greșelile pe care le-a făcut! Evident că din tot ce face, demonstrează că nu poate să stea fără mine. E clar că sunt cea mai importantă femeie din viața lui! Totodată face lucruri imature și în defavoarea noastră până într-o zi când nu o să-l mai cred, și nu o să mai aibă unde să se întoarcă! Sper să ne rezolvăm problemele și să vedem ce o să facem noi doi unul cu celălalt. Eu sunt acum în faza în care am devenit Toma Necredinciosul! Să îmi demonstreze că ceea ce spune e ceea ce simte, mi se pare că trăim într-o telenovelă!”, a spus vedeta.

Ce spune despre situația în care se află Alex Bodi, care este în carantină

Polițiștii l-au prins pe Alex Bodi în timp ce conducea mașina cu 104 km/h prin Capitală. Se pare că acesta trebuia să fie în izolare la domiciliu, în perioada 13-25 iunie, pentru că este proaspăt întors din străinătate. Acesta se află la un centru de carantină.

“El a venit la un consult, pentru că s-a operat acum două săptămâni. A avut o hernie ombilicală și s-a operat de urgență la Ponderas. Practic, poliția l-a oprit în timp ce mergea la control. Cât despre izolare, Alex a fost plecat din țară cu avion privat în Croația, acolo unde nu este declarată stare de urgență, și s-a întors cu avion privat, a stat acasă, unde a trebuit să stea, a respectat legea.

Neînțelegerea a fost la faza când l-a oprit poliția, l-au găsit în baza de date la DSP, el mergea fix la consultul unde era programat! A respectat legea, dar se exagerează la greu ca să mai facem puțină publicitate la coronavirus!”, a comentat Bianca Drăgușanu despre situația partenerului ei de viață.

citește și...