Cătălin Botezatu, despre problemele de sănătate. ‘Am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem’

07.06.2020, 14:42
Cătălin Botezatu, despre problemele de sănătate. 'Am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem'
Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte

În urmă cu un an, Cătălin Botezatu a trecut prin momente dramatice, după ce a fost operat pentru a-i fi extirpată o tumoră. Creatorul de modă a fost atunci la un pas de moarte. La vremea respectivă, medicii l-au anunțat că suferă de cancer la colon.

Acum, juratul de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ se simte mai bine, iar perioada de autoizolare l-a prins acasă. Din cauza problemelor grave de sănătate cu care s-a confruntat, el a făcut parte din rândul persoanelor cu risc mare de îmbolnăvire cu coronavirus.

Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte

În septembrie 2019, lui Cătălin Botezatu i-a fost extirpată o tumoare de pe colon.

‘Chiar dacă la acel moment mi-a fost teamă, acum, uitându-mă în urmă și știind că am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică. Până la urmă, te lași în mâna lui Dumnezeu, faci exact ce îți dictează subconștientul.

Dacă El hotărăște că a sosit timpul, nu ai ce să faci. Mi-a fost frică, dar m-am rugat și m-au susținut foarte mult prietenii mei. Susținerea lor a contat foarte mult și cred că m-a motivat să merg mai departe’, a declarat Cătălin Botezatu, într-un interviu pentru Click!

Cum se simte acum

Designerul a precizat că nu mai este la fel de panicat ca la început, însă mai este nevoit să meargă pentru investigații la spital.

‘Categoric, făcând parte dintre persoane cu risc crescut, situația m-a făcut să fiu foarte atent. La început am avut acea stare de anxietate, în care dezinfectam totul de mai multe ori. Apoi, în timp, m-am mai potolit, starea de panică a mai trecut, am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem.

Am fost și sunt foarte responsabil. Pe toată perioada stării de urgență am respectat indicațiile autorităților, am stat în casă. Te simți vizat și cred că orice om se poate simți astfel pentru că, indiferent cât de sănătos ai fi, poți contacta virusul și îl poți da mai departe. Sper ca lupta cu acest virus să se termine cât mai curând’, a mai transmis celebrul designer.

A mai fost operat și la inimă

Cătălin Botezatu a mai fost operat în trecut, atunci când i-au fost montate cinci stenturi în inimă. Cătălin Botezatu a suferit intervențiile chirurgicale tot la o clinică din Turcia.

‘După operație, s-a chemat salvarea chiar și în timpul filmărilor de la „Bravo, ai stil’, și producătoarea noastră pe care o iubesc și o ador a avut grijă de mine și m-am simțit și aici că sunt iubit și apreciat, pentru că simți nevoia să vezi că oamenilor cu care lucrezi le pasă de tine, mai ales că simțeam că dau colțul. Urmez un tratament după intervenție, iau tot timpul pastile, iau cu pumnul pastile, bine, trei sferturi din ele sunt vitamine, poate că asta mă ajută, dar nu fac niște eforturi extraordinare’, spunea Bote în 2018.

citește și...