Declarație emoționantă a lui Romică Țociu despre soția sa. ”Ea a ținut echilibrul familiei”

19.09.2022, 17:05
Declarație emoționantă a lui Romică Țociu despre soția sa. ”Ea a ținut echilibrul familiei”
Declarație emoționantă a lui Romică Țociu despre soția sa

Îndrăgitul actor de comedie Romică Țociu, în vârstă de 60 de ani, a fost prezent la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, acolo unde a făcut numeroase declarații despre partenera sa de viață, Nicoleta. ”Ea a ținut echilibrul familiei și vreau să îi mulțumesc pentru lucrul ăsta”, a mărturisit artistul.

Romică Țociu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie. Romică Țociu și Cornel Palade formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri umoristice din țara noastră. Cei doi încântă publicul cu glumele lor la fiecare apariție pe scenă sau la diverse emisiuni. Cu toate acestea, în ultima vreme, Romică Țociu și Cornel Palade nu au mai apărut împreună.

În plan personal, Nicoleta Țociu și celebrul actor Romică Țociu formează un cuplu de peste 27 de ani. Au împreună doi copii, Cătălin şi Daria. În anul 2016, partenera de viață a lu Romică Țociu a trecut prin momente extrem de dificile, fiind diagnosticată cu cancer la sân. Prezent la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la Kanal D, Romică Țociu a făcut numeroase dezvăluiri despre soția sa.

Declarație emoționantă a lui Romică Țociu despre soția sa. ”Nu avea cum să i se întâmple ei, pentru că e un suflet minunat”

Despre momentul în care partenera sa de viață a fost diagnosticată cu cancer, Romică Țociu a declarat: ”În momentul acela, nu a mai contat nimic. Toate planurile dispar. Nimic nu mai este organic, încerci să te aduni și să începi să înveți cum să reacționezi. Ea e totul pentru copiii mei. A fost prima dată în viață când am rămas fără replică. Eu am avut mereu replici. Nu am știut cum să reacționez. Nu mai fusesem pus într-o situație limită. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că lucrurile sunt bune. Nu avea cum să i se întâmple ei, pentru că e un suflet minunat”.

La aceeași emisiune, Romică Țociu a mărturisit că partenera sa de viață a fost cea care a menținut echilibrul în familia lor: ”Nicoleta este cea care nu numai că a pus ordine…de câte ori stricam zidul, venea și îl construia la loc. Cred că a fost și va fi toată viața jumătatea mea mai bună. Ea a știut să concerteze între copii, cariera mea, familie, micile mele scăpări de care nu m-am dezis pentru că numai bărbații proști insistă în chestii de genul ăsta, eu nu. Și mi le asum. Sunt un bărbat care mi-am asumat și viața și cariera și familie și toate lucrurile pe care le-am făcut. Am o familie frumoasă, am niște copii de care sunt mândru, sunt tot ce am făcut eu mai bun în afară de meserie și balanța care a pus tot timpul acolo când s-a dus în jos, a fost Nicoleta. Ea a ținut echilibrul familiei și vreau să îi mulțumesc pentru lucrul ăsta. Poate că n-aș fi reușit să fac atâtea lucruri dacă n-ar fi înțeles pentru că a reușit să înțeleagă cu adevărat ce vreau, ce pot, cât îmi iubesc familia și cât de nebun sunt câteodată”.

citește și...