Declarația sfâșietoare a soției lui Florin Condurățeanu. ”Sunt îngrozită”

30.06.2021, 10:01
Declarația sfâșietoare a soției lui Florin Condurățeanu. ”Sunt îngrozită”

Soția jurnalistului Florin Condurățeanu a făcut declarații sfâșietoare după moartea acestuia. Florin Condurățeanu s-a stins din viață în data de 28 iunie 2021, în urma unui stop cardio-respirator.  Marți, trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus la sala de marmură de la Casa Presei, acolo unde lumea a venit să-i aducă un ultim omagiu.

Trupul neînsuflețit al jurnalistului Florin Condurățeanu a fost depus marți la sala de marmură de la Casa Presei Libere, unde toți cei care l-au apreciat și iubit pot sosi pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Soția și fiul jurnalistului au fost la căpătâiul acestuia.

Declarația sfâșietoare a soției lui Florin Condurățeanu. ”Ceea ce urmează va fi mult, mult mai greu”

Soția jurnalistului a făcut declarații pentru postul de televiziune Antea Stars. ”Ziua de ieri a fost îngrozitoare și ceea ce urmează va fi mult, mult mai greu. Sunt îngrozită și am pierdut un om atât de valoros, atât de bun, atât de generos. Eu veneam acasă mai târziu, seara, pentru că aveam mai multe de făcut și tot timpul îi auzeam vocea când deschideam ușa și-mi spunea: ”Ce faci? Mai poți?” și eu îi spuneam că pot. Întreba și de Eva, nepoțica noastră de 13 ani pe care o iubea foarte mult. A fost un om excepțional, politicos, blând, generos, un om cum rar se întâlnește”, a spus soția lui Florin Condurățeanu, potrivit spynews.ro.

”Suferința noastră este imensă, nu se poate descrie în cuvinte. Nu știu cum o să pășesc de mâine seară în casă, fără să-i aud vocea, fără să-mi deschidă, să mă întrebe: ”Ce faci? Cum te simți? Mai poți?””, a adăugat aceasta.

Florin Condurățeanu a murit la vârsta de 71 de ani

Cunoscutul om de televiziune Florin Condurățeanu a încetat din viață luni seara, 28 iunie 2021. Jurnalistul a suferit un stop cardio-respirator. Acesta murit chiar de Ziua Ziaristului Român. Florin Condurățeanu s-a stins din viață în brațele fiului său. Vestea dispariției jurnalistului Florin Condurățeanu a îndurerat pe toată lumea.  Anunțul despre moartea lui Florin Condurățeanu a fostt făcut de prezentatorul de televiziune Mihai Gâdea.

“Este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul şi prietenul nostru, unul dintre cei mai minunaţi oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurăţeanu, a încetat din viaţă. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am cunoscut şi lucrat cu foarte mulţi oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurăţeanu. În urmă cu puţin timp am aflat că scumpul nostru coleg şi prieten a intrat în stop cardio-respirator şi cu toţii am sperat ca Florin Condurăţeanu, aşa cum a învins întotdeauna, în profesie, în viaţă, să învingă şi în această seară. Dar bătălia aceasta, iată, nu a câştigat-o. Ceea ce însă a câștigat a fost bătălia cu întreaga viață. Ne aflăm la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunătate, cum nu știu câți alți oameni l-ar putea concura vreodată. Florin Condurățeanu este cunoscut de marele public pentru modul în care și-a exercitat profesia. Și-a exercitat-o impecabil. A fost alături de cei mai iubiți români și a reușit să le spună poveștile. A reușit să meargă în domeniul sanitar, de exemplu, cu o talent și cu o vocație rar întâlnită. Florin Condurățeanu, mai mult decât orice însă și-a iubit țara, i-a iubit pe care locuiesc în această țară. A luptat întotdeauna pentru marile valori când acestea erau nedreptățite”, a spus Mihai Gâdea.

citește și...