A murit Florin Condurățeanu. Jurnalistul a suferit un stop cardio-respirator

29.06.2021, 08:22
A murit Florin Condurățeanu. Jurnalistul a suferit un stop cardio-respirator
A murit Florin Condurățeanu. Jurnalistul a suferit un stop cardio-respirator

Jurnalistul Florin Condurățeanu a murit. Acesta a încetat din viață în urma unui stop cardio-respirator. Jurnalistul avea 71 de ani. Vestea tragică a fost dată de prezentatorul de televiziune Mihai Gâdea la emisiunea ”Sinteza Zilei”, de la postul de televiziune Antena Stars. ”Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează”, a spus Mihai Gâdea.

Cunoscutul om de televiziune Florin Condurățeanu a încetat din viață luni seara, 28 iunie 2021. Jurnalistul a suferit un stop cardio-respirator.

Acesta murit chiar de Ziua Ziaristului Român. Jurnalistul a ajuns acasă, a căzut în braţele fiului său, Răzvan, şi s-a stins rapid, în urma unui atac cardio-respirator, potrivit click.ro.

A murit Florin Condurățeanu. ”Unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată”


Anunțul despre dispariția lui Florin Condurățeanu a fost făcut de Mihai Gâdea, la Antena 3.

“Este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul şi prietenul nostru, unul dintre cei mai minunaţi oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurăţeanu, a încetat din viaţă. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am cunoscut şi lucrat cu foarte mulţi oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurăţeanu. În urmă cu puţin timp am aflat că scumpul nostru coleg şi prieten a intrat în stop cardio-respirator şi cu toţii am sperat ca Florin Condurăţeanu, aşa cum a învins întotdeauna, în profesie, în viaţă, să învingă şi în această seară. Dar bătălia aceasta, iată, nu a câştigat-o. Ceea ce însă a câștigat a fost bătălia cu întreaga viață. Ne aflăm la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunătate, cum nu știu câți alți oameni l-ar putea concura vreodată. Florin Condurățeanu este cunoscut de marele public pentru modul în care și-a exercitat profesia. Și-a exercitat-o impecabil. A fost alături de cei mai iubiți români și a reușit să le spună poveștile. A reușit să meargă în domeniul sanitar, de exemplu, cu o talent și cu o vocație rar întâlnită. Florin Condurățeanu, mai mult decât orice însă și-a iubit țara, i-a iubit pe care locuiesc în această țară. A luptat întotdeauna pentru marile valori când acestea erau nedreptățite”, a spus Mihai Gâdea.

citește și...