Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său. Gestul pe care l-a făcut cu câteva ore înainte de a înceta din viață

29.06.2021, 13:10
Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său. Gestul pe care l-a făcut cu câteva ore înainte de a înceta din viață
Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său. Gestul pe care l-a făcut cu câteva ore înainte de a se stinge

Jurnalistul Florin Condurățeanu a murit în data de 28 iunie 2021. Acesta a încetat din viață în urma unui stop cardio-respirator. Binecunoscutul jurnalist avea 71 de ani. Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său. Cu doar câteva ore înainte de a muri, Florin Condurățeanu a făcut un gest plin de omenie.

Au ieșit la iveală noi informații despre moartea lui Florin Condurățeanu. Acesta s-a stuns din viață în brațele fiului său, Răzvan.

Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educației, a făcut această dezvăluire la postul de televiziune România TV.

Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său. ”L-am sunat pe Răzvan și mi-a confirmat”

”L-am sunat pe Răzvan și mi-a confirmat că i-a murit în brațe. I-a venit rău de la muncă. Pentru mine a fost un fel de ”patriarh” al jurnaliștilor”, a spus Ecaterina Andronescu la România TV, citată de spynews.ro.

Florin Condurățeanu a dat dovadă de omenie chiar și în ultimele sale ore de viață. Jurnalistul l-a sunat pe unul dintre cei ai mari chirurgi cardio-vasculari din țară, pentru a ajuta o femeie cu probleme de sănătate: „Astăzi după amiaza Florin Condurățeanu a sunat un medic, unul dintre cei mai mari chirurgi cardio-vasculari din țară, ca să ajute pe cineva, o femeie. A făcut azi ce știa el mai bine, să ajute”.

 

Florin Condurățeanu a murit la vârsta de 71 de ani

Cunoscutul om de televiziune Florin Condurățeanu a încetat din viață luni seara, 28 iunie 2021. Jurnalistul a suferit un stop cardio-respirator. Acesta murit chiar de Ziua Ziaristului Român. Vestea dispariției jurnalistului Florin Condurățeanu a îndurerat pe toată lumea.  Anunțul despre moartea lui Florin Condurățeanu a făst făcut de prezentatorul de televiziune Mihai Gâdea.

“Este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul şi prietenul nostru, unul dintre cei mai minunaţi oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurăţeanu, a încetat din viaţă. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am cunoscut şi lucrat cu foarte mulţi oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurăţeanu. În urmă cu puţin timp am aflat că scumpul nostru coleg şi prieten a intrat în stop cardio-respirator şi cu toţii am sperat ca Florin Condurăţeanu, aşa cum a învins întotdeauna, în profesie, în viaţă, să învingă şi în această seară. Dar bătălia aceasta, iată, nu a câştigat-o. Ceea ce însă a câștigat a fost bătălia cu întreaga viață. Ne aflăm la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunătate, cum nu știu câți alți oameni l-ar putea concura vreodată. Florin Condurățeanu este cunoscut de marele public pentru modul în care și-a exercitat profesia. Și-a exercitat-o impecabil. A fost alături de cei mai iubiți români și a reușit să le spună poveștile. A reușit să meargă în domeniul sanitar, de exemplu, cu o talent și cu o vocație rar întâlnită. Florin Condurățeanu, mai mult decât orice însă și-a iubit țara, i-a iubit pe care locuiesc în această țară. A luptat întotdeauna pentru marile valori când acestea erau nedreptățite”, a spus Mihai Gâdea.

citește și...