Declarația răspicată a Oanei Zăvoranu. ”Mulți cred că e ușor să fie în locul meu”

23.11.2021, 13:51
Declarația răspicată a Oanei Zăvoranu. ”Mulți cred că e ușor să fie în locul meu”
Declarația răspicată a Oanei Zăvoranu. ”Mulți cred că e ușor să fie în locul meu”

Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani, a transmis un mesaj tranșant pe contul său de pe o rețea de socializare. Aceasta a vorbit despre acele persoane care se pretind altceva decât ceea ce sunt în realitate. ”Mulți cred că e ușor să fie în locul meu”, a comentat Oana Zăvoranu în mediul online, explicând că se implică total în proiectele pe care le are.

Pe contul său de pe o rețea de socalizare, oana Zăvoranu a postat un mesaj adresat acelor persoae care se pretind altceva decât ceea ce sunt.

De asemenea, vedeta a afirmat că multe persoane consideră că este ușor să fie în locul ei. Oana Zăvoranu a vorbit și despre viața sa explicând că se implică cu totul în ceea ce își propune și face față cu brio tuturor problemelor.

Declarația răspicată a Oanei Zăvoranu. ”Pe fața unora se vede de la o poștă viața pe care o duc”

”Da stiu, n-am mai postat de multa vreme…???? Muncesc, clădesc, transform, investesc, schimb, mut, creez, înlocuiesc, alerg, rezolv, invat si iubesc fiecare lucru, loc sau proiect unde imi pun amprenta si imi las energia ❤️ Daca esti vrednic, smart , luptator si gospodar lucrurile din jurul tau vorbesc despre asta… asa cum se vede si daca esti putoare , tâmp, rau si mizer ? Pe fata unora se vede de la o posta viata pe care o duc…
Oricate creme ar folosi si oricât ar”‘pretinde” ca ”Love my LIFE” sau ”blessed” ar fi, purceaua e moarta in cotet ??? Cand faci bine, Dumnezeu are grija ???… asa cum atunci cand te scalzi in kkt, nu poti sa mirosi a Dior ? Cand esti hâd la suflet, nici o operație din lume nu te poate face frumos…?”, a notat Oana Zăvoranu în online.


”Multi cred ca e ”usor” sa fie in locul meu… sa fie Oana. Stati ma cuminti, ca dar daca va dau gandurile si problemele mele, responsabilitățile mele, v-ar fi imposibil sa mișcati si ”doar” un deget si vi se ”inmoaie” instant ”gladiolele” ??? Fiti ceea ce sunteti… Lasati ma figurile, ifosele, fitele si impresiile …Nu mai ”suferiti” ma de voi atata…fiti zilnic mai buni FACETI LUCRURI MARETE… NU DOAR ZICETI CA FACETI…ca va stiu eu p-astia ocupati si obositi non-stop… frecati duda… Playback poa’ sa faca si o surdo-muta…vorba cântecului ? Va pupa tare, Oana Boss ?Fiti mereu pe faza ca nici nu stiti ce pierdeti si ce urmeaza”, a încheiat vedeta.

Oana Zăvoranu e căsătorită cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Cei doi nu au copii, însă Oana Zăvoranu a mărturisit că își dorește acest lucru.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au aniversat în luna septembrie a acestui ani, patru ani de căsnicie. Nași le-au fost omul de afaceri Silviu Prigoană și actuala sa parteneră de viață, Mihaela Prigoană. Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas.

citește și...