Declarația Oanei Zăvoranu după moartea lui Costin Mărculescu. ”El nu mai avea bani. Şi nu mă refer la fiţe, nu avea bani de mâncare, de lumină”

12.06.2020, 13:54
Declarația Oanei Zăvoranu după moartea lui Costin Mărculescu. ”El nu mai avea bani. Şi nu mă refer la fiţe, nu avea bani de mâncare, de lumină”
Declarația Oanei Zăvoranu după moartea lui Costin Mărculescu. ”El nu mai avea bani. Şi nu mă refer la fiţe, nu avea bani de mâncare, de lumină”

Oana Zăvoranu a făcut declarații despre moartea lui Costin Mărculescu. Aceasta a afirmat că actorul avea probleme cu alcoolul și că ajunsese să nu mai aibă bani de mâncare și pentru plata facturilor.

Oana Zăvoranu, care în trecut, a fost în scandal cu Costin Măculescu, a vorbit despre actor la România TV.

“Eu ştiam de problemele lui Costin, nu am vorbit recent cu el, dar ştiam prin ce trece. Lui Costin îi plăcea să fie în centrul atenţiei. Faptul că a rămas fără firmă, agenţia de manechine, l-a marcat foarte tare. El nu mai avea bani. Şi nu mă refer la fiţe, nu avea bani de mâncare, de lumină. Eu îi spuneam mereu să nu mai trăiască în trecut, din amintiri.

Actoria era un subiect sensibil pentru el. Eu cred că din cauza băuturii a avut diverse probleme, intrase în nişte conflicte. Dacă rămâi ancorat în trecut şi te crezi buricul pământului, ai de pierdut. Costin punea totul la suflet, suferea. Eu i-am spus mereu să fie puternic, că e bărbat”, a declarat vedeta.

Adriana Bahmuțeanu: ”E un fel de blestem în lumea celebrităților”

Adriana Bahmuțeanu a explicat, la România TV, că sunt foarte multe vedete singure și depresive, așa cum a fost și Costin Mărculescu în ultima perioadă de timp.

“Da, e un fel de blestem în lumea celebrităţilor. Sunt foarte multe persoane publice care sunt singure, depresive şi ascund asta.
Îl ştiu de o viaţă pe Costin. În urmă cu 20 de ani, era într-o perioadă de glorie cu agenţia de manechine.

Ori a alunecat şi a căzut în cadă, ori era beat, pentru că nu avea voie să facă baie în cadă, era cardiac. El s-a îngropat în alcool, din cauză că a pierdut tot, casă, iubită, afaceri. Eu am învăţat să trec peste pierderi. Depresivii nu mai răspund des la telefon, se îndepărtează de prieteni şi se izolează”, a afirmat vedeta de televiziune.

Eugenia Șerban îl știa pe Costin Mărculescu de 30 de ani

Și actrița Eugenia Șerban, care îl știa pe Costin Mărculescu de 30 de ani, a făcut declarații după moartea acestuia.

“Noi am fost prieteni şi colegi de facultate, ne ştim de aproape 30 de ani, a fost anul trecut la ziua mea, de atunci nu am mai vorbit, eu având problemele mele de sănătate, nu am stat de vorbă în ultima vreme, dar într-adevăr ştiam că are probleme, că e în depresie, că era marginalizat, că nu se regăsea în ceea ce se întâmplă în ziua de azi… Îmi pare foarte rău şi sper din suflet să nu fie adevărat zvonul pe care îl citesc acum pe burtierele de la televiziuni, cum că s-ar fi sinucis, sper din suflet să se fi întâmplat o moarte naturală şi atât! Nu am ce să spun… Îmi pare foarte rău! E tare greu… Şi era foarte tânăr!”, a spus Eugenia Șerban pentru click.ro.

A murit singur în casă

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de 10 iunie spre 11 iunie 2020. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

Cauza morții artistului este insuficiență cardio-respiratoriu acută, adică infarct, potrivit legiștilor. Ca boli care au dus la provocarea acestuia, sunt menționate miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost depus la biserica ”Sfântul Gheorghe” din Capitală. Lângă sicriul artistului a apărut și o cruce, pe care este scris numele lui, dar și ziua de naștere și ziua decesului. Familia a legat în partea de jos a crucii drapelul României.

Costin Mărculescu urmează să fie înmormântat sâmbătă la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.

citește și...