Scandalurile în care a fost implicat Costin Mărculescu. ”Mi-a băut și spirtul”

12.06.2020, 09:29
Scandalurile în care a fost implicat Costin Mărculescu. ”Mi-a băut și spirtul”
Scandalurile în care a fost implicat Costin Mărculescu. ”Mi-a băut și spirtul”

De-a lungul anilor, actorul Costin Mărculescu a fost implicat în numeroase scandaluri. Două dintre acestea au fst cu Ștefan Bănică Junior și cu Oana Zăvoranu.

Costin Mărculescu s-a luat la ceartă cu Ștefan B ănică Junior după moartea celebrei actrițe Tamara Buciuceanu, alături de care ambii au jucat în filmul de mare succes ”Liceenii”.

Costin Mărculescu și-a ieșit din minți după o postare pe care a făcut-o Ștefan Bănică Junior pe Facebook.

„A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea”, a fost mesajul lui Ștefan Bănică Junior.


Replica lui Costin Mărculescu a fost una extrem de dură.

„Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ Jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU. EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea…”.

Potrivit revistei Viva, Ștefan Bănică Jr. i-a transmis lui Costin Mărculescu că îl va da în judecată dacă îi mai pomenește numele.

S-a certat și cu mama Oanei Zăvoranu

Costin Mărculescu a fost implicat într-un scandal și cu mama Oanei Zăvoranu, Mărioara. Acesta a afirmat că Oana s-ar fi împăcat cu mama ei pentru bani.

„De ce i-ai spus Oanei că e c***ă?”, l-a luat la rost Mărioara Zăvoranu pe actor.

„Am spus asta acum un an. În DEX scrie că aşa se cheamă o femeie care duce o viaţă destrăbălată sau comite adulter”, a răspuns acesta.

Oana Zăvoranu l-a făcut alcoolic

Oana Zăvoranu l-a criticat în termeni duri pe Costin Mărculescu în anul 2014. Acesta a vorbit despre problemele pe care artistul le avea cu alcoolul.

„M-a făcut albie de porci, iar eu am făcut greşeala să-l primesc în casă şi nu am mai scăpat de el. Era ca o sugativă, tot ce primea alcool el a băut şi după a pus apă în sticlă. Mi-a băut şi spirtul!, afima vedeta.

A murit înainte să împlinească 51 de ani

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de 10 iunie spre 11 iunie 2020. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

Cauza morții artistului este insuficiență cardio-respiratoriu acută, adică infarct, potrivit legiștilor. Ca boli care au dus la provocarea acestuia, sunt menționate miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

Sicriul a fost depus la biserica ”Sfântul Gheorghe”

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost depus la biserica ”Sfântul Gheorghe” din Capitală. Lângă sicriul artistului a apărut și o cruce, pe care este scris numele lui, dar și ziua de naștere și ziua decesului. Familia a legat în partea de jos a crucii drapelul României.

Costin Mărculescu urmează să fie înmormântat sâmbătă la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.

citește și...