Declarația Oanei Zăvoranu după ce s-a aflat că Pepe ar fi fost violent cu Raluca Pastramă. ”Având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori”

23.11.2020, 13:51
Declarația Oanei Zăvoranu după ce s-a aflat că Pepe ar fi fost violent cu Raluca Pastramă. ”Având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori”
Declarația Oanei Zăvoranu după ce s-a aflat că Pepe ar fi fost violent cu Raluca Pastramă. ”Având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori”

Oana Zăvoranu a făcut declarații după ce s-a aflat că pepe ar fi fost agresiv cu raluca pastramă, cfea care încă îi este soție în acte artistului.

Oana Zăvoranu, prima soție a lui Pepe, a comentat, pentru spynews.ro, episodul de violență care i-a avut ca protagoniști pe Pepe și pe Raluca Pastramă, în urma căruia aceasta din  urmă a cerut ordin de restricție împotriva artistului. Oana Zăvoranu a afirmat că nu crede că artistul ar fi fost în stare să-și lovească soția în plină stradă. „În afară de faptul că mi se r… și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. La modul că nu cred, având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o bată pe asta în mijlocul străzii de față cu copiii. Că… nu știu… există poate niște înțelegeri după câțiva ani de căsnicie, există între oricine și oricine”, a declarat Oana Zăvoranu pentru sursa citată.

„Nu cred că a bătut-o. Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu. Cred însă că le este foarte fomiță. Au văzut că nu b…. nimeni cu divorțul, fapt pentru care s-au gândit că dacă implică un pic și de bătăiță și de țigănie și de poliție, o să devină un pic mai interesant subiectul lor, care de altfel nu prezintă interes. Nu prezintă interes pentru că el fără mine este fix zero barat”, a adăugat aceasta.

Ce a răspuns Oana Zăvoranu când a fost întrebată dacă Pepe a fost agresiv cu ea

Oana Zăvoranu a fost întrebată dacă Pepe a fost vreodată agresiv cu ea în perioada în care formau un cuplu. „Dacă avea cu mine, nu mai exista astăzi pe planeta Pământ. A avut vreo două, trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate. A rupt vreo două uși de șifonier tot așa fiind supărat, ca să nu-mi dea mie una a dat doi pumni în șifonier. Acum nu știu poate dacă l-a inspirat fața ei vreodată și în particular i-a dat două în mufă, asta n-aș ști să spun, pentru că ar însemna să aberez că nu sunt vreo muscă pe perdeaua lor”, a explicat vedeta.

„Dar, ceea ce susțin eu, nu cred că a bătut-o ziua în amaiza mare de față cu copiii. Agresiv verbal, da. Este ordinar. Este obraznic la modul de ordinărie verbală. Agresiv cu mine nu, nu a fost niciodată”, a mai spus ea.

Oana Zăvoranu a exclus orice posibilitate privind o eventuală împăcare cu Pepe. ”Răspunsul este niciodată pe pământul ăsta, pentru că sentimentele pentru el nu mai existau pentru el din momentul în care m-am despărțit și pentru că mizeria și ordinăria pe care a târât-o pe la toate televiziunile în perioada aia făcând cel mai josnic linșaj mediatic ever, mă fac să nu pot vreodată să-l mai privesc pe acest om nici măcar ca pe un amic, darămite ca pe un iubit, soț, etc. Și, de fapt, cel mai important lucru în acest moment: îmi iubesc bărbatul și bărbatul meu pe mine”, a mai declarat Oana Zăvoranu, potrivit sursei citate anterior.

Ce s-a întâmplat între Pepe și Raluca Pastramă

Raluca Pastramă a cerut ordin de protecție împotriva celui care i-a fost partener de viață până de curând, cântărețul Pepe. Raluca Pastramă ar fi fost agresată de artist în mijlocul străzii. În urma incidentului, Raluca Pastramă a decis să ceară ordin de restricție împotriva acestuia.

Episodul violent dintre Pepe și Raluca Pastramă s-ar fi petrecut în zona stadionului Dinamo, acolo unde fiicele celor doi, Maria și Rosa, fac tenis. Pepe a contestat ordinul de restricție pe care l-a emis judecătoria împotriva lui.

Pentru a exista un astfel de ordin de restricție, trebuie să se depună la dosar dovezi concrete despre acel act de vilolență. Raluca Pastramă nu a depus la dosar niciun certificat medico-legal care să ateste agresiunile la care a fost supusă de soțul ei.

citește și...