Declarația fostului soț al Andreei Bălan: ”Să vă arăt și vouă cum este, de fapt, George Burcea – personajul hulit/înjurat de un public plin de deștepții României cum s-ar spune”

04.09.2020, 13:17
Declarația fostului soț al Andreei Bălan: ”Să vă arăt și vouă cum este, de fapt, George Burcea - personajul hulit/înjurat de un public plin de deștepții României cum s-ar spune”
Declarația fostului soț al Andreei Bălan: ”Să vă arăt și vouă cum este, de fapt, George Burcea - personajul hulit/înjurat de un public plin de deștepții României cum s-ar spune”

Actorul George Burcea, fostul partener de viață al cântăreței Andreea Bălan, a vorbit despre participarea lui la show-ul ”Ferma”. Acesta a afirmat că telespectatorii vor avea posibilitatea să-l vadă exact așa cum este.

Înainte de începerea show-ului Ferma”, George Burcea a acordat un interviu pentru protv.ro. Acesta este de părere că se va descurca la emisiune și că telespectatorii vor putea să-l descopere mai bine, așa cum este de fapt.

„Sunt un om care se adaptează repede în orice situație și asta datorită tuturor experiențelor prin care am trecut până la 32 de ani. Târziu am înțeles că până nu treci tu prin x situație, nu știi cum e, iar când am început să experimentez, am înțeles că viața nu-i decât despre a avea, ci despre drumul prin care poți obține ceva ce-ți dorești din toată inima. Știu să fac orice fel de mâncare, chiar și sarmale sau cozonaci, să fac curățenie, să mult vaca, oile, să construiesc sau să dărâm.

Practic, sunt omul bun la toate și nu mă laud, dar chiar sunt o persoană bună din multe puncte de vedere. Am încredere că voi sta suficient încât să vă arăt și vouă cum este, de fapt, George Burcea – personajul hulit/ înjurat de un public plin de deștepții României cum s-ar spune…”, a declarat actorul.

El consideră că se va adapta foarte rapid condițiilor de la ”Ferma”.

„Sunt sigur că adaptarea va fi foarte ușoară, pentru că am crescut timp de 15 ani la țară, la bunici, iar acest lucru va fi în avantajul meu”.

Recunoaște că va duce dorul fetițelor sale

George Burcea a recunoscut că, pe durata cât va sta la ”Ferma” va duce dorul celor două fetițe, Ella și Clara, pe care le are din mariajul cu Andreea Bălan.

„La ”Ferma” îmi vor lipsi fetele foarte mult, dar voi încerca să nu fac o tragedie din acest lucru. Voi lua dorul față de ele și-l voi transforma în forța de a lupta cât de mult pot în acest concurs”, a mai spus actorul pentru sursa citată.

Cine sunt concurenții de la ”Ferma”

Mihaela Rădulescu se află în prezent  în România pentru filmările celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Ferma, de la Pro TV, pe care o moderează alături de Cristian Bozgan .

Concurenții acestui sezon de ”Ferma”, 8 orășeni și 8 săteni, au fost aleși pe sprânceană. Printre vedetele care vor face parte din echipa orășenilor la emisiunea ”Ferma” sunt: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany. Cei patru concurenți li se alătură altor patru vedete – Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

S-a aflat și cine sunt concurenții care fac parte din echipa sătenilor. Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton și Gabriel Toader sunt ultimii 4 săteni prezentați ai acestui sezon al emisiunii ”Ferma”. Alături de Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei, cei patru formează gașca sătenilor.

citește și...