Dezvăluiri din relația Andreei Bălan cu George Burcea. ”Nici nu mai vrea să audă de împăcarea cu el”

12.08.2020, 11:22
Dezvăluiri din relația Andreei Bălan cu George Burcea. ”Nici nu mai vrea să audă de împăcarea cu el”
Dezvăluiri din relația Andreei Bălan cu George Burcea. ”Nici nu mai vrea să audă de împăcarea cu el”

Andreea Bălan este extrem de dezamăgită de comportamentul fostului ei partener de viață, George Burcea.

Nu mai există cale de împăcare între cântăreața Andreea Bălan și cel care i-a fost partener de viață, actorul George Burcea. Artista a fost extrem de dezamăgită ce spune George Burcea despre ea.

”Andreea Bălan a crezut că nu aude bine când a aflat ce spune George Burcea despre ea. El susținea, voalat, că Andreea Bălan nu i-ar fi fost fidelă de-a lungul mariajului, ceea ce este, evident, absurd. În primul rând, mariajul lor a ținut doar câteva luni, cei doi despărțindu-se în iarnă, atunci când el a fost nevoit să își hainele și să plece din casa ei. În al doilea rând, el sugerează că relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint este una mai veche, dar adevărul este că ea și Tiberiu au început să vorbească abia în luna iunie.

Dar el vrea să o discrediteze pe Andreea, acum este și ea convinsă că va avea parte de un proces dificil. El vrea, probabil, să țină scandalul cât mai mult și cât mai vizibil pentru a avea o șansă în carieră. De altfel, Andreea Bălan a încercat ani la rândul să îl ducă la diverse reality-show-uri, dar George Burcea era refuzat de fiecare dată, în ciuda faptului că era partenerul ei de viață, iar acum, brusc, când a început scandalul, a devenit interesat…”, a declarat o sursă pentru wowbiz.ro.

Își dorește ca totul să se termine cât mai repede

Andreea Bălan își dorește ca divorțul dintre ea și George Burcea să se încheie cât mai repede.

”Andrea Bălan voia un divorț liniștit din mai multe motive. În primul rând, ei nu îi plac scandalurile, mai ales că se teme că le-ar putea afecta pe cele două fiice ale sale. În al doilea rând, vrea ca totul să se termine cât mai repede și să își poată vedea fiecare de viața lui. În plus, o deranjează enorm că George Burcea evită să spună adevărul și, mai mult chiar, are grijă să sugereze, pentru a deveni cât mai vizibil, ba că a fost înșelat, ba că s-a împăcat cu Andreea Bălan.

De altfel, chiar zilele trecute, deși el este plecat de două săptămâni la filmări la Ferma, George Burcea a postat pe contul lui de socializare imagini cu el făcându-le băiță fetelor chiar când Andreea Bălan posta ceva asemănător, iar lumea a făcut legătura dintre ei doi și a crezut că s-au împăcat. Iar Andreea Bălan nici nu mai vrea să audă de împăcarea cu el după ce a fost terfelită de George Burcea în public”, a adăugat sursa respectivă.

citește și...