Declarația clară a lui Dan Capatos. ”Eu neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta”

22.06.2021, 17:07
Declarația clară a lui Dan Capatos. ”Eu neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta”
Declarația clară a lui Dan Capatos. ”Eu neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta”

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos a făcut declarații neașteptate în cadrul unui podcast. A vorbit despre profesia sa, dar și-a amintit și de perioada în care s-a mutat în Capitală și a trăit la cămin, pe vremea când era student. Acesta a afirmat că în prtimii ani în Capitală i-a fost extrem de greu.

Dan Capatos a fost invitat recent în podcastul lui Damian Drăghici, unde a dat amănunte despre meseria sa de moderator TV și despre succesul emisiunilor sale. „Cât ești pe post, ești în trending, nu te ține nimeni ca să aducă bani de casă. Dacă nu ești profitabil pentru patronul tău, și asta cred că e valabilă în orice meserie. Faci piese la strung, dar dacă le faci strâmbe, te dau afară. Dacă scoți bălării și nu se iută lumea, nu se uită lumea. Dacă îți permiți să o faci pentru amuzament, pentru tine, pentru familia ta, e ok”, a spus Dan Capatos, potrivit libertatea.ro.

„Eu neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta. Așadar, eu trebuie să fac ceva cât de cât performant. Asta vine cumva să îi deranjeze pe cei care spun că fac orice pentru rating. Nu cred că m-am dus în zona de făcut orice pentru rating. Puteam să fac tâmpenii mult mai mari pentru rating”, a completat acesta.

Cât de greu i-a fost lui Dan Capatos când s-a mutat în București

La podcastul lui Damian Drăghici, Dan Capatos și-a amintit și de perioada în care a venit de la Ploiești în București și despre timpul petrecut în căminele studențești din Regie. ”În primii ani la București mi-a fost fabulos de greu. Nu greu, infernal de greu. Ai mei îmi dădeau bani de buzunar, te miri ce, dar se terminau în câteva zile. Mai ales la viața de cămin, mai o bere, mai o beție …Mâncam pe bonuri de masă, erau celebrele cantine R1, R2, R3, care, mă rog, acum au devenit cluburi celebre între timp”, a dezvăluit Dan Capatos, citat de click.ro.

”Și mă rugam de cele care strângeau la capătul benzii, dacă mai rămâne mâncare pe care n-a molfăit-o nimeni înainte, să-mi dea și mie măcar o jumătate de șnițel. Deci, cam în felul ăsta. Iar în cămin era eterna problemă cu mizeria. Oricât ai fi vrut să faci curat, erau năpădite de gândaci. Când se stingea lumina începeau cursele pe pereți și tavan și ne picau în gură, efectiv”, a adăugat el.

Dan Capatos, familist convins

Dan Capatos este căsătorit de peste 20 de ani cu Monica. Dan Capatos este tatăl unui băiat, Andrei, în vârstă de 10 ani, care de curând a devenit campion la tenis. Într-un interviu, prezentatorul de televiziune Dan Capatos a povestit cum a cunoscut-o pe partenera sa de viață. „Așa ne-am și cunoscut, în redacție (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenități. Ne-am cunoscut în redacția unui ziar care nu a mai apărut”, a declarat Dan Capatos.

„Și eu, și Monica eram prinși în alte relații. Ea trebuia să se căsătorească peste trei luni. Și-a anulat nunta. Sper să ne ierte persoanele implicate. Faptul că suntem împreună demonstrează că atunci nu a fost o toană. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase înainte”, adăuga moderatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena  Stars.

citește și...