Decizia luată de Sânziana Buruiană în legătură cu botezul fiicei sale mai mici. Când va avea loc evenimentul

18.01.2021, 15:21
Decizia luată de Sânziana Buruiană în legătură cu botezul fiicei sale mai mici. Când va avea loc evenimentul
Decizia luată de Sânziana Buruiană în legătură cu botezul fiicei sale mai mici. Când va avea loc evenimentul

Sânziana Buruiană a decis când o va boteza pe fiica sa cea mică. Antonia a venit pe lume în toamna anului trecut.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia.  Despre botezul mezinei sale a făcut declarații Sânziana Buriană într-un interviu pentru click.ro.

”Îi facem botez la 6 luni! Îl vom face undeva după Paște, când se va da drumul la restaurante. Și asta pentru că vreau să fie un botez special, cu o temă de basm“, a spus blonda.

Sânziana Buruiană, despre fiica sa cea mică: ”Antonia e leită tatăl ei”

Sânziana Buruiană a spus că mezina familiei seamănă leit cu soțul ei, Nicolae Zuluf. de asemenea, vedeta a vorbit și despre fiica lor cea mare, Izabela, de care este foarte mândră.

„Sunt foarte mândră de ea (n.r. de fiica sa cea mare, Izabela). Nu are nici o emoție pe scenă. Îi place la nebunie. E ca o păpușă de frumoasă. Cred că va face o carieră de succes în modeling atunci când va crește. Eu o încurajez cât de mult pot. Mergem împreună la toate concursurile. E innebunită după rochițe, accesorii, ne facem unghiile împreună, ne punem meșe. E o domnișorică în toată regula. Sper ca și Antonia să fie la fel de talentată. Antonia e leită tatăl ei, are ochii lui. Iza a moștenit ochii și trăsăturile bunicii ei”, a mai declarat Sânziana Buruiană pentru sursa citată.

Sânziana Buruiană a dat detalii și despre afaceea pe care o are în prezent. „Am lansat împreună cu o prietenă o afacere cu bijuterii pentru copii, o colecție de accesorii pentru păr, coronițe pentru fetițe și mămici, Iza by Sânziana Buruiană. Le facem la cererea clientului, fie din plastic fie din Swarovski, depinde de bugetul clientului”, a spus aceasta.

citește și...