Decizia luată de Pepe și Raluca Pastramă de sărbători. Ce vor face fetițele lor de Crăciun

20.12.2020, 14:39
Decizia luată de Pepe și Raluca Pastramă de sărbători. Ce vor face fetițele lor de Crăciun
Decizia luată de Pepe și Raluca Pastramă de sărbători. Ce vor face fetițele lor de Crăciun

Pepe și fosta sa parteneră de viață, Raluca Pastramă, au stabilit ce program vor avea cele două fetițe ale lor în perioada sărbătorilor de iarnă.

Pe perioada sărbătorilor de iarnă, Raluca Pastramă și Pepe vor petrece Crăciunul alături de copiii lor, dar în zile diferite. ”Ele vor sta o zi cu Raluca, iar în altă zi vor merge în vizită la vila lui Pepe, ambii pregătindu-le un munte de cadouri sub brad”, a declarat o sursă din apropierea familiei pentru impact.ro.

Cei doi au ajuns la o înțelegere privind programul de vizită al celor două fetițe. ”Ambii părinţi îşi idolatrizează copiii. Şi, din fericire, toţi văd că nu se ceartă pe zilele de vizită, când, unde şi cum poate veni tatăl să-şi vadă fetele. Fiindcă Maria şi Rosa Alexandra stau din prima clipă a separării cu mama lor, Pepe pare să fi realizat şi el că fetele trebuie să rămână la Raluca”, a mai spus sursa respectivă.

Pepe a anunțat că se separă de cea de-a doua soție

 

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa.

La începutul lunii noiembrie, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă.

“Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu şi ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor”, a declarat Pepe.

citește și...