Decizia luată de Cristian Georgescu la câteva luni de la divorțul de Anca Țurcașiu. Ce a făcut cu noua iubită

19.11.2020, 22:52
Decizia luată de Cristian Georgescu la câteva luni de la divorțul de Anca Țurcașiu. Ce a făcut cu noua iubită
Decizia luată de Cristian Georgescu la câteva luni de la divorțul de Anca Țurcașiu. Ce a făcut cu noua iubită

Medicul Cristian Georgescu și Anca Țurcașiu au divorțat în urmă cu câteva luni, iar anunțul a fost făcut chiar de artistă pe pagina ei de Facebook. 

Cristian Georgescu și Anca Țurcașiu au decis să se despartă după 22 de ani de mariaj.

‘Am divortat! Am divortat de barbatul pe care l-am ales sa-mi fie sprijin! Suflet pereche! In bratele caruia am crezut ca voi imbatrani! Dar viata iti ofera lectii de invatat! Ne nastem sa primim lectii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsa ca sunt iubita de Dumnezeu si de voi si astept de acum inainte liniste, echilibru, iubire, pace si armonie!

Stiu ca cineva acolo sus ma iubeste si voi avea parte de tot binele Pamantului! Nu asteptati nimic de la mine! Nu voi raspunde nimanui!’, a scris artista pe Facebook.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu s-a mutat cu noua iubită

După despărțire, fostul soț al Ancăi Țurcașiu a fost surprins în compania altei femei, într-un mall din Capitală.

După ce Cristian Georgescu s-a afișat cu noua lui parteneră la mall, au apărut detalii senzaționale despre femeia respectivă. Conform Cancan.ro, aceasta ar fi măritată.

Cu toate acestea, relația lui Cristian Georgescu pare una destul de serioasă. Mai mult de atât, medicul stomatolog este atât de amorezat de noua lui parteneră încât a dus-o pe aceasta în locuința pe care a achiziționat-o cu Anca Țurcașiu, scrie Impact.ro. 

Decizia lui i-a surprins chiar și pe apropiați, care nu se așteptau ca acesta să își refacă viața atât de rapid. Cristian Georgescu ar locui acum cu noua iubită în vila din Corbeanca, care valorează peste 300.000 de euro. 

Anca Țurcașiu s-a mutat într-un apartament

În prezent, actrița locuiește într-un apartament din Panduri și este decisă să lase trecutul în urmă.

‘Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit’, au declarat apropiații ei pentru Click! 

citește și...