Reacția Ancăi Țurcașiu după ce fostul soț a fost surprins în compania altei femei. Cristian Georgescu, amorezat de noua iubită

15.09.2020, 17:33
Reacția Ancăi Țurcașiu după ce fostul soț a fost surprins în compania altei femei. Cristian Georgescu, amorezat de noua iubită
Reacția Ancăi Țurcașiu după ce fostul soț a fost surprins în compania altei femei. Cristian Georgescu, amorezat de noua iubită

Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu au decis să divorțeze după 22 de mariaj. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de actriță, pe rețelele de socializare, în urmă cu două luni.

Cei doi s-au căsătorit în 1998, iar nași de cununie le-au fost soţii Ţânţăreanu, Cristian şi Manuela. După separare, Cristian Georgescu nu a suferit prea mult și s-a refugiat în brațele altei femei.

Cristian Georgescu are o nouă relație

Cunoscutul medic stomatolog a fost surprins de paparazzii Cancan.ro în timp ce săruta și îmbrățișa tandru cu noua lui iubită. Cristian Georgescu s-a comportat ca un adolescent îndrăgostit, semn că a uitat de tot de căsnicia cu Anca Țurcașiu.

Bărbatul nu a ținut cont de băiatul noii sale partenere și a pupat-o cu foc pe mama acestuia. Mai mult de atât, băiețelul s-a jucat întruna cu Cristian Georgescu, semn că au o relație apropiată.

Vestea că fostul ei soț și-a refăcut viața a ajuns și la urechile Ancăi Țurcașiu. Conform Cancan.ro, se pare că actrița nu a primit cu mare bucurie această informație.

Ce spune Anca Țurcașiu

‘Nu am disponibilitate și nu doresc să comentez absolut nimic despre acest subiect. Mulțumesc pentru înțelegere’, a spus Anca Ţurcaşiu pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România. 

Anca Țurcașiu a publicat un mesaj plin de suferință, după ce s-a despărțit de tatăl copilului său.

‘Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!

Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!’, a scris Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.

 

citește și...