Răsturnare de situație în cazul noii relații a fostului soț al Ancăi Țurcașiu. Iubita lui Cristian Georgescu este măritată?

19.09.2020, 11:51
Răsturnare de situație în cazul noii relații a fostului soț al Ancăi Țurcașiu. Iubita lui Cristian Georgescu este măritată?
Răsturnare de situație în cazul noii relații a fostului soț al Ancăi Țurcașiu. Iubita lui Cristian Georgescu este măritată?

Încurcate sunt căile iubirii! La scurt timp după ce a divorțat de Anca Țurcașiu, medicul stomatolog Cristian Georgescu și-a refăcut viața cu o altă femeie. Zilele trecute, bărbatul a fost surprins într-un mall din Capitală în timp ce se săruta și îmbrățișa de zor cu o focoasă blondină, după cum Cancan.ro a relatat în exclusivitate.

Iubita lui Cristian Georgescu este măritată?

Cristian Georgescu și Anca Anca Țurcașiu au decis să se despartă după 22 de ani de mariaj. Actrița a fost cea care a anunțat că a divorțat de tatăl băiatului său, în vreme ce Cristian Georgescu a preferat să nu comenteze pe acest subiect și să se ocupe mai mult de viața amoroasă. Se pare că doctorul stomatolog ar fi implicat într-o relație extrem de serioasă, dar dificilă.

După ce Cristian Georgescu s-a afișat cu noua lui parteneră la mall, au apărut detalii senzaționale despre femeia respectivă. Conform Cancan.ro, aceasta ar fi măritată. Recent, ea a fost surprinsă alături de fiul ei, dar și de un bărbat misterios, în timp ce mergeau toți trei la școala micuțului. Din imaginile prezentate, cei doi adulți s-au comportat ca o adevărată familie.

De ce ar fi divorțat, de fapt, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu

Apar noi detalii despre divorțul dintre Anca Țurcașiu și doctorul stomatologul Cristian Georgescu. Cei doi s-au despărțit după 22 de ani de mariaj, iar acum s-a aflat și de ce au decis să divorțeze.

Se pare că Anca Țurcașiu ar fi pus capăt relației! În ultima perioadă, actrița nu mai avea oferte, iar soțul ei nu voia să se mai întoarcă la cabinetul stomatologic. Acest lucru ar fi dus la discuții din cauza banilor, ba chiar Anca Țurcașiu i-ar fi reproșat acestuia că nu mai aduce bani în casă.

‘El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat”, a fost mărturisirea făcută de Dan Silviu Boerescu la Teo Show.

‘Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!’, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.

citește și...