Ce avere au de împărțit Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu! Câți bani au strâns cei doi soți în 22 de ani mariaj

25.07.2020, 12:34
Ce avere au de împărțit Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu! Câți bani au strâns cei doi soți în 22 de ani mariaj

Anca Țurcașiu și medicul stomatolog Cristian Georgescu au ales să divorțeze după 22 de ani de mariaj! Celebra actriță a fost cea care a anunțat, pe rețelele de socializare, că nu mai formează un cuplu cu tatăl băiatului său.

Cei doi erau considerați unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton! Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu s-au cunoscut în America, în 1997, iar un an mai târziu au decis să se căsătorească. Actrița se afla într-un turneu în Statele Unite ale Americii, imediat după despărțirea de fostul soț, folkistul Gheorghe Gheorghiu.

Au divorțat după 22 de ani de căsnicie

‘Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!. Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!’, a scris Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.

În anul în care s-au căsătorit, Anca Țurcașiu și tatăl fiului ei au investit într-o vilă superbă în Corbeanca, care în prezent valorează peste 300.000 de euro.

Cât valorează vila din Corbeanca

Conform Wowbiz, la partaj, cei doi vor avea de împărțit averea impresionantă strânsă în toți cei 22 de ani de stat împreună. În primul rând, vila din Corbeanca. Nașul lor de cununie, Cristian Țânțăreanu, le-a făcut cadou de nuntă terenul din Paradisul Verde.

În anul 2016, Anca Țurcașiu a decis să redecoreze complet casa, după ce a absolvit un curs de design interior.

‘Anca Turcasiu a finalizat primul modul al cursului de Design Interior organizat de Atelierele ILBAH. De atunci Anca a lucrat la mai multe proiecte de amenajari interioare, atat cat timpul i-a permis, insa proiectul caruia a reusit sa ii dedice cel mai mult timp este chiar locuinta personala din Paradisul Verde. Un stil romantic, o locuinta aparte plina de personalitate si bun gust’, preciza site-ul ateliereibah.ro, care a și publicat mai multe fotografii cu vila din Corbeanca.

Anca Țurcașiu a fost dintotdeauna o fire discretă cu viața personală.

‘Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!’, a precizat Anca.

Nici medicul Cristian Georgescu nu a vrut să dea vreun detaliu despre despărțirea de actriță.

‘Prefer să nu comentez deloc acest subiect’, a declarat Cristian Georgescu, scrie Click!

citește și...