De unde vine numele de scenă al Xoniei. ”Mi-a plăcut foarte mult caracterul”

19.04.2022, 16:44
De unde vine numele de scenă al Xoniei. ”Mi-a plăcut foarte mult caracterul”
De unde vine numele de scenă al Xoniei. ”Mi-a plăcut foarte mult caracterul”

Cântăreața Xonia, pe numele său real Loredana Sachelaru, a explicat de unde vine numele său de scenă, cu care este cunoscută de publicul larg. Artista, în vârstă de 32 de ani, a mărturisit că numele Xonia l-a ales după ce a văzut jocul Mortal Kombat. ”Mi-a plăcut foarte mult caracterul”, a declarat vedeta.

Xonia este o cunoscută artistă de pe scena muzicală din România. A fost implicată în numeroase proiecte de televiziune, cel ma recent dintre acestea fiind ”Survivor România”. Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

În plan personal, Xonia a avut o relație cu Michael, cel care i-a fost iubit până de curând. Artista a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru clickpentrufemei.ro, cum și-a ales numele de scenă cu care este cunoscută de publicul larg.

De unde vine numele de scenă al Xoniei. ”Am zis că așa mă văd pe scenă”

”Numele meu a venit de la jocul Mortal Kombat. Mi-a plăcut foarte mult caracterul Sonja din joc, încât am zis că așa mă văd pe scenă. Am schimbat cum se pronunță și cum se scrie numele în ceva unic: Xonia… Până să mă lansez în industria muzicală ca artist, am mers oriunde cu numele meu de naștere: Loredana Sachelaru. Așa am mers la Callatis, la emisiuni cum ar fi „Atenție, se cântă“, prezentată de Horia Moculescu și Alexandra Velniciuc, sau emisiunea „Sare și Piper“ cu Stela Popescu și Alexandru Arșinel. La fel, cu numele meu, am fost concurentă la Cerbul de Aur, unde am reprezentat Australia și am ajuns în finală”, a explicat cântăreața.

Întrebată dacă în perioada de pandemie de coronavirus s-a gândit să se reprofileze, Xonia a răspuns: ”Cred că orice artist s-a gândit la acest lucru în pandemie. Însă, eu recunosc că nu în timpul pandemiei am început să am gândurile acestea, ci înainte. Eu am trecut prin multe momente în viața mea. Chiar am ajuns să vreau să renunț la muzică, pentru că eram atât de dezamăgită în legătură cu industria, cu lumea, cu mine… Dar nu mai am gândurile acestea. Nu mai am nici aceeași gândire sau perspectivă asupra lucrurilor… Sunt OK, privesc altfel viața de când m-am îmbolnăvit, cu un an înainte de pandemia de Covid-19. Iar perioada de pauză, pentru mine, a fost momentul când am avut timp de un „refresh“, un „restart“, timp în care să mă regăsesc și să îmi găsesc iar spiritualitatea, puterea, să încep iar să mă iubesc și să fiu un om fericit. Uitasem cum este senzația de a fi fericit. M-am întors în industria muzicală cu o colaborare cu Akcent: „You Don’t know My Love“, produs de Achim de la Bulls Records, cu care formez acum o echipă. Urmează o piesă cu artiștii Canadian, Fadi Kod și nu numai. De abia aștept să auziți ceea ce v-am pregătit și să mă vedeți pe mine, o altă Xonia pe care nu ați văzut-o până acum. Participarea la „Survivor“ a fost doar începutul”.

 

citește și...