De unde vine numele băiețelului Ramonei Bădescu. ”Nu ar fi vrut niciodată să mă oblige să-l numim așa dar mie mi-a plăcut”

14.06.2022, 16:38
De unde vine numele băiețelului Ramonei Bădescu. ”Nu ar fi vrut niciodată să mă oblige să-l numim așa dar mie mi-a plăcut”
De unde vine numele băiețelului Ramonei Bădescu. ”Nu ar fi vrut niciodată să mă oblige să-l numim așa dar mie mi-a plăcut”

Actrița și cântăreața Ramona Bădescu, în vârstă de 53 de ani, a oferit detalii mai puțin cunoscute despre băiețelul său, Ignazio, pe care îl are din relația cu Fabio Cali. Vedeta a dezvăluit cum a ales numele micuțului. ”Nu ar fi vrut niciodată să mă oblige să-l numim așa dar mie mi-a plăcut”, a explicat Ramona Bădescu în cadrul unui interviu

Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulți ani în Italia, acolo unde a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar și să-și întemeieze o familie.  Ramona Bădescu are un băiețel, Ignazio, împreună cu actualul ei partener de viață. Micuțul a venit pe lume în toamna anului 2019. Ramona Bădescu a devenit mamă  la vârsta de 50 de ani. Bărbatul cu care formează un cuplu de câțiva ani este bancherul și omul de afaceri Fabio Cali.Ramona Bădescu a fost căsătorită cu baronul italian Alessandro di Fornaro. Povestea de dragoste a durat șapte ani, iar în anul 2004 s-a pronunţat divorţul.

Ramona Bădescu a oferit amănunte mai puțin cunoscute despre băiețelul ei pentru click.ro. Aceasta a explicat cum  și de ce a ales numele Ignazio pentru micuț. Ramona Bădescu a ales numele fiului său după bunicul italian din partea tatălui.

De unde vine numele băiețelului Ramonei Bădescu. ”Când am aflat că voi avea un băiețel, înainte de a spune el ce nume să alegem, eu i-am propus să-i spunem Ignazio”

”Numele lui Ignazio i l-am dat după tatăl lui Fabio, bunicul lui din partea tatălui, pentru că știind povestea și ascultând povestea de viață a lui Fabio care este uimitoare, un film… El a fost foarte legat de tatăl lui, care se numea Ignazio. Când am aflat că voi avea un băiețel, înainte de a spune el ce nume să alegem, eu i-am propus să-i spunem Ignazio. Când am aflat că o să fie băiat, i-am spus eu direct că îmi doresc să îl cheme astfel și pentru el a fost o fericire. Nu ar fi vrut niciodată să mă oblige să-l numim așa dar mie mi-a plăcut pentru că a avut un tată foarte valoros”, a explicat Ramona Bădescu pentru sursa mai sus-menționată.


Despre partenerul său de viață, vedeta a spus: „Cum să descriu relația cu Fabio? Iubitul meu este foarte încântat că Ignazio poate să cunoască și cealaltă parte a sângelui lui, a rădăcinilor sale, căci este jumătate român, jumătate italian – sicilian. Fabio este om de afaceri, este foarte ocupat și prins cu ceea ce face în Italia. Nu am forțat situația ca să vină și el în România, dar sunt convinsă că atunci când o să vină prima dată, ne va însoți de fiecare dată când ne vom reîntoarce în România, pentru că o să îi placă mult aici”.

citește și...