De la ce pornesc discuțiile în cuplul Daniela Gyorfi-George Tal. ”Fiecare vede diferit”

19.08.2021, 16:21
De la ce pornesc discuțiile în cuplul Daniela Gyorfi-George Tal. ”Fiecare vede diferit”
De la cce pornesc discuțiile în cuplul Daniela Gyorfi-George Tal. ”Fiecare vede diferit”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 52 de ani, formează un cuplu de foarte mulți ani cu George Tal. Cei doi, care au o fetiță împreună, nu sunt căsătoriți. Vedeta a mărturisit, la o emisiune de televiziune, că și între ei și george tal sunt discuții, ca în orice cuplu. ”Fiecare vede diferit”, a afirmat Daniela Gyorfi.

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

La Antena Stars, vedeta a vorbit despre discuțiile care apar între ea și partenerul său de viață, George Tal și de la ce pornesc acestea.

De la ce pornesc discuțiile în cuplul Daniela Gyorfi-George Tal. ”Noi ne certăm pe același subiect”

Daniela Gyorfi a afirmat că ea și George Tal au discuții legate de muzică, fiecare dorindu-și ca lucrurile să meargă perfect. De asemenea, cei doi mai au discuții și legate de bani.

„Noi ne certăm foarte mult de la muzică. Fiecare își dorește să facă ce este mai bun. Noi ne certăm pe același subiect, vrem același lucru, dar fiecare vede diferit. (…) La bani are de comentat, el este mai cheltuitor”, a dat detalii cântăreața, potrivit spynews.ro.

Daniela Gyorfi nu vrea să audă de căsătorie

Daniela Gyorfi a explicat, într-un interviu, că nu vrea să se mărite și a afirmat că ea și George Tal nu sunt un cuplu perfect, ci unul ca oricare altul, în care mai există și tensiuni.

„Nu mă mărit. Problema este așa, noi nu suntem un cuplu perfect și asta cred că atârnă foarte mult la public. În momentul când vii și spui vai cine este soțul meu și soțul tău umblă cu toate femeile sau cine e soția mea și sotia ta… Nu, suntem un cuplu care ne iubim, dar ne și certăm, câteodată ajungem la extremă unul cu altul și după aceea…”, a declarat Daniela Gyorfi.

Ce a declarat Daniela Gyorfi despre fetița sa, Maria

Daniela Gyorfi are o fetiță în vârstă de 10 ani, Maria. Artista a mărturisit recent că fiica sa a început deja să împrumute haine de la ea.

“I-am dat pentru prima dată o geacă de-a mea roșie. Maria începe să împrumute haine de la mine, a intrat în dressing-ul meu și deja mi-a spus că îi plac unele haine și vrea să i le păstrez ei. De câte ori merg eu să îmi iau haine, vrea și ea să îi cumpăr diverse. Îi place să fie îmbrăcată chic, mă are drept exemplu. Îi plac pălăriuțele, accesoriile!”, a explicat Daniela Gyorfi.

citește și...