Mihai Albu dă cărțile pe față despre nașul său, Cristi Borcea. ”Nu sunt de acord să fie murdărită imaginea”

10.06.2021, 10:38
Mihai Albu dă cărțile pe față despre nașul său, Cristi Borcea. ”Nu sunt de acord să fie murdărită imaginea”
Mihai Albu dă cărțile pe față despre nașul său, Cristi Borcea. ”Nu sunt de acord să fie murdărită imaginea”

Designerul de încălțăminte Mihai Albu a ținut să facă precizări despre nașul său, Cristi Borcea, după ce fosta sa soție a făcut declarații despre acesta la TV.

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp.

Zilele trecute, Iulia Albu a făcut declarații la TV despre nașul lor de cununie, omul de afaceri Cristi Borcea. “Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Vreau să vă spun ceva, îmi place foarte mult cum arată această familie. Mi se pare o familie foarte unită. Dar să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte urât. Valentina este o femeie foarte frumoasă și ține la familia ei. Îmi place că sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. Cele două micuțe sunt foarte cute, chiar a trecut ceva timp până le-au expus”, a spus Iulia Albu la emisiunea ”La Măruță”.

Mihai Albu dă cărțile pe față despre nașul său, Cristi Borcea. ”Probabil e “cool” astăzi să zici ca s-a dat Borcea la fină” 

Pe contul său de socializare, Mihai Albu a ținut să facă precizări despre relația saa cu Cristi Borcea și prima soție a acestuia, Mihaela Borcea, care i-au fost nași de cununie.

Ofer cateva detalii pentru corecta intelegere a aspectelor aparute in presa in ultima vreme cu privire la o declarata cearta intre nasii nostri de cununie, respectiv nasii de botez ai fetitei noastre si fosta familie Albu. In anul 2004 am fost cununati de cuplul Mihaela si Cristian Borcea, prieteni buni de-ai mei si de-ai fostilor mei socri, eveniment in care nasii s-au comportat impecabil din toate punctele de vedere. La sase ani de la casatorie i-am solicitat din nou, de data aceasta ca nasi de botez ai fetitei noastre Mikaela Ioana. Si de acesta data implicarea nasilor a fost totala, in deplina armonie si intelegere. Intre nunta si botez relatia cu nasii a fost incredibil de frumoasa, am participat alaturi de ei la numeroase evenimente publice cat si la extrem de multe evenimente private la care am luat parte cu mult entuziasm. Dupa botez relatiile cu nasii nostri au fost la fel de bune inca doi ani si un pic, pana in momentul in care familia Albu s-a destramat. Dupa divort eu am tinut legatura mai mult cu Mihaela, dar si cu Cristian Borcea. Eu ii consider nasii mei si bineinteles nasii micutei mele, le multumesc din suflet pentru felul in care au stiut sa tina relatiile noastre si bineinteles pentru prietenia lor. Sa fi existat vreun conflict vreodata…eu nu stiu de asa ceva, cu siguranta nu in timpul casniciei mele cu fosta doamna Albu. Nu sunt de acord sa fie “murdarita” imaginea nasilor nostri! Probabil e “cool” astazi sa zici ca s-a dat Borcea la fina si l-ar fi refuzat si ca ar mai fi fost si certuri… Mihaela si Cristian, NASILOR, va rog din suflet sa o iertati, ca nu stie ce face!!”, a scris Mihai Albu în mediul online.

Și Iulia Albu a reacționat după cele scriase pe rețelele de socializare de Mihai Albu. ”Adevarul este ca Iulia Albu nu vorbește si nu a vorbit niciodata prea mult despre viața ei privată. Iar asta, dragi colegi, o știți cu toții. Iulia Albu, cu foarte mici excepții, nu a vorbit despre prietenii sau relațiile ei, despre divorțul ei, despre familia ei.Si nici nu o voi face. Parazitismul însă, cu asta nu pot trai. Si astăzi aici spun STOP. Stop abuzurilor psihice, defăimării continue si hărțuiri mediatice din partea unui om care odată a fost soțul meu. STOP bulyingului nu doar mediatic, din partea unei persoane care ar trebui ca după 8 ani de la divorțul de mama copilului sau sa își vadă de propria viața. Este trist cum acest om se leagă de orice declarație pe care eu o fac pentru a iesi in fata. Îți mulțumesc pentru contribuția care a dus la nașterea Mikaelei, atât si nimic mai mult. NU AM AVUT O RELAȚIE CU CRISTIAN BORCEA. Motivul pentru care m-am distanțat de el si Mihaela nu l-am făcut niciodata public. Motivul pentru care vorbesc cu Valentina Pelinel si îmi place aceasta noua familie, iarasi, nu il voi expune aici. Dar DA, îmi place aceasta familie. Si in sfârșit au liniștea pe care o merita. După 8 ani de la divorț, este timpul ca si eu sa o am. Fostul soț al Iuliei Albu nu mi-o va oferi. Dar astăzi ALEG sa o REVENDIC. Pentru mine si familia mea.O persoana care trăiește din scandaluri si care apare la televizor doar ca sa vorbească despre fosta Sotie nu merita respect. Merita MILA”, a menționat aceasta pe contul său de socializare.

citește și...