Iulia Albu, despre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. ”Vreau să vă spun ceva”

03.06.2021, 17:14
Iulia Albu, despre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. ”Vreau să vă spun ceva”
Iulia Albu, despre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. ”Vreau să vă spun ceva”

Fashion-editorul Iulia Albu și-a spus părerea despre omul de afaceri Cristi Borcea și soția lui, fostul model Valentina Pelinel.

La emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV, Iulia Albu a comentat câteva fotografii cu vedete din România și copiii lor. Printre aceștia s-au aflat și Cristi Borcea și Valentina Pelinel.


Cristi Borcea a fost nașul de căsătorie al Iuliei și al lui Mihai Albu. “Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Vreau să vă spun ceva, îmi place foarte mult cum arată această familie. Mi se pare o familie foarte unită. Dar să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte urât. Valentina este o femeie foarte frumoasă și ține la familia ei. Îmi place că sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. Cele două micuțe sunt foarte cute, chiar a trecut ceva timp până le-au expus”, a spus Iulia Albu la emisiunea ”La Măruță”.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii

 

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

citește și...