De ce și-a ținut Nicole Cherry sarcina ascunsă. ”Eu aș fi spus din prima zi”

24.06.2021, 14:08
De ce și-a ținut Nicole Cherry sarcina ascunsă. ”Eu aș fi spus din prima zi”
De ce și-a ținut Nicole Cherry sarcina ascunsă. ”Eu aș fi spus din prima zi”

Cântăreața Nicole Cherry a explicat, într-un interviu la TV, care a fost motivul pentru care și-a ținut sarcina ascunsă. Aceasta a mărturisit că nu a dorit să facă anunțul până nu a fost sigură că sarcina decurge normal și că nu sunt probleme de niciun fel. Vedeta formează un cuplu de trei ani cu Florin Popa.

Nicole Cherry este însărcinată cu primul ei copil. Artista în vârstă de 22 de ani a făcut anunțul despre sarcină pe rețelele de socializare. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a dezvăluit, în mediul online, că va aduce pe lume o fetiță.

Nicole Chery a explicat de ce a anunțat că urmează să devină mămică ccând sarcina era deja avansată.

De ce și-a ținut Nicole Cherry sarcina ascunsă. ”Am vrut să mă asigur că copilul este bine și sănătos”


”Am ținut bine secret înainte. O săptămână înainte de lansarea oficială. Am vrut sa mă asigur că copilul este bine și sănătos și pentru mine să am grijă de mine în totalitate. Eu aș fi spus din prima zi, dar trebuie să ai răbddare în primul trimestru”, a explicat Nicole Cherry la postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

Artista a vorbit și despre problemele cu care s-a confruntat în sarcină: ”Nu pot să zic că a fost ceva greu până acum. Sunt alte femei care au sarcini toxice și nu aș vrea să îmi plâng de milă pentru câteva vărsături. Sunt bine. Am obosit din cauza tocurilor, dar nu vreau să mă tratez ca pe un bibelou”.

Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei că este însărcinată

Nicole Cherry a povestit cum l-a anunțat pe iubitul ei, Florin Popa, că este însărcinată. Aertista a încercat să pregătească ceva special, însă la filmare partenerul ei a ieșit din cadru.

”Erau niște semne care îmi dădeau de veste, mă așteptam, sarcina nu a fost întâmplătoare. Am lucrat la asta. Tot e o surpriză, până nu vezi testul ăla. Dar era de așteptat. Am făcut un test și a ieșit pozitiv. Am încercat să filmez, dar s-a pus în afara cadrului pe care îl aranjasem. Trebuia să fie pentru noi și doar atât. O să fie special momentul ăsta pentru totdeauna”, a dezvăluit Nicole Cherry, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...