De ce s-a despărțit Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”, de fosta sa iubită. ”Regăsirea însă nu s-a mai produs, iar timpul nu a mai avut răbdare cu noi”

16.01.2022, 16:25
De ce s-a despărțit Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”, de fosta sa iubită. ”Regăsirea însă nu s-a mai produs, iar timpul nu a mai avut răbdare cu noi”

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, a vorbit despre despărțirea de fosta sa logodnică, Marina, cu care a avut o relație de mai mulți ani și de care s-a separat anul trecut. ”Regăsirea însă nu s-a mai produs, iar timpul nu a mai avut răbdare cu noi”, a mărturisit Daniel Pavel în cadrul unui interviu.

Daniel Pavel este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator al emisiunii ”Survivor România”. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea urmează să fie difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel.

În plan personal, Daniel Pavel este tatăl unui băiat care se numește Antoniu-Constantin și care este elev de liceu. Daniel Pavel a avut o relație de șapte ani cu Marina, căreia i-a dăruit recent inelul de logodnă și urmau să se căsătorească, însă au ajuns la despărțire anul trecut. Despre separarea de Marina a făcut Daniel Pavel declarații într-un interviu pentru revista Viva.

De ce s-a despărțit Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”, de fosta sa iubită. ”Am trăit cu fosta parteneră atât de mult și de multe, intens, un întreg univers propriu de cuplu”

”Trebuie să reiau precizarea legată de faptul că, inițial, inelul fusese oferit și acceptat de iubita mea de atunci, de ziua ei, cu un an și jumătate înainte de vara trecută. După „Survivor”, în emoția revederii, reală și autentică, un nou inel a fost doar o chestiune de formă, și nu de fond. Un context pe care amândoi l-am crezut posibil. Regăsirea însă nu s-a mai produs, iar timpul nu a mai avut răbdare cu noi, cum spunea Preda în „Moromeții. Orele s-au transformat în zile, iar zilele în săptămâni, pentru fiecare dintre noi, în urma alegerii făcute de ea”, a mărturisit Daniel Pavel.

”Suferință a fost, însă ce a mai fost și este încă este convingerea mea că tot ceea ce simțim, dacă suntem sinceri cu noi înșine, trebuie să stea sub semnul dreptului divin la iubire și la o viață bine trăită, în acord cu menirea noastră pe acest Pământ. Sunt convins că mulți dintre cei care ne citesc acum înțeleg foarte bine ce spun și că ce pare cumplit de suportat la un moment dat este, de fapt, o lecție din care te ridici mult mai puternic. Am trăit cu fosta parteneră atât de mult și de multe, intens, un întreg univers propriu de cuplu. Dar toate au devenit trecut, însoțite de uitarea vindecătoare aferentă”, a completat acesta.