De ce s-a despărțit Daniel Pavel de mama fiului său. ”Am plecat eu și am plecat provocând durere și suferință”

24.01.2022, 17:21
De ce s-a despărțit Daniel Pavel de mama fiului său. ”Am plecat eu și am plecat provocând durere și suferință”
De ce s-a despărțit Daniel Pavel de mama fiului său. ”Am plecat eu și am plecat provocând durere și suferință”

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, a vorbit deschis despre separarea de mama fiulu său. Acesta a explicat care a fost motivul despărțirii lor. ”Am plecat eu și am plecat provocând durere și suferință. Da, nu este o chestie onorabilă a vieții mele”, a mărturisit Daniel Pavel în cadrul unui podcast.

Daniel Pavel este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator al emisiunii ”Survivor România”. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. În plan personal, Daniel Pavel este tatăl unui băiat care se numește Antoniu-Constantin și care este elev de liceu. Daniel Pavel a avut o relație de șapte ani cu Marina, căreia i-a dăruit recent inelul de logodnă și urmau să se căsătorească, însă au ajuns la despărțire anul trecut.

Daniel Pavel a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Anca, mama fiului său, însă cei doi nu au fost căsătoriți. despre mama băiatului său a oferit prezentatorul TV detalii la podcastul realizat de Cătălin Măruță. „Nu am fost căsătorit, însă este un copil foarte dorit și foarte iubit. Urma să se întâmple și lucrul ăsta (n.r. să se căsătorească), însă valurile vieții m-au făcut să nu oficializez, cum se spune, relația, însă copilul a apărut în relația cu mama lui, o femeie absolut încântătoare. Ea, practic, i-a setat cadrul ăsta de limbi străine, internaționalitatea asta. Anca vorbește germană. Este fiică de diplomați, femeie de afaceri, bucureșteancă”, a declarat Daniel Pavel, potrivit tvmania.ro.

De ce s-a despărțit Daniel Pavel de mama fiului său. ”Pentru că am vrut eu și pentru că nu ar fi vrut ea, ca să spunem așa”

Daniel Pavel a dezvăluit cum a cunoscut-o pe femeia cu care are un copil: „Ne-am cunoscut în București. A fost o întâlnire printr-un profesor. Eu terminasem Marina și făcusem deja primul meu voiaj în Brazilia, Argentina, America de Sud și un profesor de-al meu de la Universitatea Maritimă, în vizită în București, mi-a prezentat-o pe o prietenă de-a lui și așa am intrat în contact. A fost extraordinar. Au fost niște ani foarte frumoși și a apărut Antoniu. Adică, iubit, dorit cerut”.

Prezentatorul ”Survivor România” a mărturisit că el a fost cel care a luat decizia de a se despărți de Anca: ”Pentru că am vrut eu și pentru că nu ar fi vrut ea, ca să spunem așa. Am plecat eu și am plecat provocând durere și suferință. Da, nu este o chestie onorabilă a vieții mele. Eu așa zic (n.r. că l-a iertat), iertarea este creștinească, este un proces continuu, știm cum iartă femeile, nu uită. E în proces să își refacă viața, să spunem așa. Este o luptătoare, proiectul ei de viață este copilul, dar, în același timp, este o femeie vibrantă, caldă, un prieten extraordinar și merită pe cineva absolut minunat, pe măsura ei”.

citește și...