De ce nu pot intra fiii Ilenei Ciuculete în posesia moștenirii! Lovitură dură pentru Mugurel şi Cristian Sfetcu

10.08.2020, 13:51
De ce nu pot intra fiii Ilenei Ciuculete în posesia moștenirii! Lovitură dură pentru Mugurel şi Cristian Sfetcu
De ce nu pot intra fiii Ilenei Ciuculete în posesia moștenirii! Lovitură dură pentru Mugurel şi Cristian Sfetcu

Băieții regretatei soliste de muzică populară Ileana Ciuculete au parte numai de ghinioane. Mugurel şi Cristian Sfetcu au reușit să câștige procesul cu fiica lui Cornel Galeș, Claudia Stroe, însă tot nu pot intra în posesia moștenirii pe care mama lor a lăsat-o.

Ileana Ciuculete a decedat pe 14 martie 2017, la doar 59 de ani, într-un spital din Capitală. Cântăreața a decedat în urma unei ciroze galopante. După moartea ei, băieții săi din prima căsnicie s-au războit cu tatăl lor vitreg, Cornel Galeș, pe averea impresionantă a Ilenei Ciuculete.

Cornel Galeș vânduse apartamentul Ilenei Ciuculete

Din păcate, la doi ani de la decesul solistei, Cornel Galeș şi-a găsit sfârşitul într-un accident rutier în Spania. Înainte de a muri, bărbatul a încercat să vândă un apartament, însă a întâmpinat numai probleme. Cornel Galeș semnase un antecontract de vânzare-cumpărare cu o familie care s-a şi mutat în apartament, însă acum aceștia vor trebui să îl elibereze. La vremea respectivă, tinerii i-au achitat lui Cornel Galeș un avans de 50.000 euro.

Mugurel şi Cristian Sfetcu au câștigat în instanță procesul de succesiune al moștenirii mamei lor. Astfel, cuplul care a cumpărat apartamentul de la Cornel Galeș vor fi nevoiți să se mute în momentul în care băieții Ilenei Ciuculete vor primi hotărârea definitivă de la judecători.

Cornel Galeș a murit în Spania

Cornel Galeș a decedat pe 30 noiembrie 2019, în urma unui accident rutier petrecut în apropiere de Valencia, Spania. El a fost înmormântat la Cimitrirul Străuleşti 2, lângă Ileana Ciuculete. Singura lui fiică nu a dorit să participe la înmormântare, ci a preferat să meargă doar la priveghi.

Cornel Galeș și tânăra nu mai vorbeau de mai bine de 27 de ani, după ce acesta o părăsise pe mama fetei pentru Ileana Ciuculete. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost repatriat din Spania cu ajutorul fostei lui iubite, Viviana Mantoiu.

‘A făcut un sens giratoriu şi acolo, la intrarea în autostradă, s-a speriat, sau cine ştie ce s-o fi întâmplat. S-a lovit de balustrada din stânga, apoi maşina a fost proiectată în dreapta. Impactul a fost devastator pentru el. A ieşit prin trapă, nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc. Piciorul era secţionat, avea capul zdrobit, nu îl mai recunoşteai’, povestea amicul lui Cornel Galeş pentru wowbiz.ro.

 

citește și...