Informație bombă în lupta pentru averea Ilenei Ciuculete. Fiica lui Cornel Galeș se războiește cu băieții artistei 

16.06.2020, 21:25
Informație bombă în lupta pentru averea Ilenei Ciuculete. Fiica lui Cornel Galeș se războiește cu băieții artistei 
Fiica lui Galeș se războiește pe averea artistei

Lupta pentru averea Ilenei Ciuculete nu a luat sfârșit! De data aceasta, în schemă a intrat și fiica din prima căsnicie a lui Cornel Galeș, care se războiește acum cu băieții regretatei artiste de muzică populară. Miza ar fi un apartament din Capitală, iar tânăra i-a chemat deja în instanță pe cei doi.

Conform informațiilor publicate de portal.just.ro, Claudia Stroe, fata lui Cornel Galeș, are deja un proces pe rol cu Mugurel și Cristi Sfetcu, fiii Ilenei Ciuculete. Termenul pentru instanță este 25 iunie 2020.

Fiica lui Galeș se războiește pe averea artistei

După ce a murit, Ileana Ciuculete i-a lăsat lui Cornel Galeș și un apartament într-o zonă bună a Capitalei, iar bărbatul l-a închiriat, cu toate că nu terminase procesul cu frații Sfetcu.

Din păcate, Cornel Galeș a murit, iar locuința a rămas fără proprietar. Legal, apartamentul ar putea ajunge la fiica lui.

După decesul artistei, Cornel Galeș a dus o luptă aprigă cu băieții Ilenei. Cei trei s-au certat mult timp pe averea interpretei și și-au adus acuzații grave.

Cornel Galeș a murit în Spania

Cornel Galeș a decedat pe 30 noiembrie 2019, în urma unui accident rutier petrecut în apropiere de Valencia, Spania. El a fost înmormântat la Cimitrirul Străuleşti 2, lângă Ileana Ciuculete. Singura lui fiică nu a dorit să participe la înmormântare, ci a preferat să meargă doar la priveghi.

Cornel Galeș și tânăra nu mai vorbeau de mai bine de 27 de ani, după ce acesta o părăsise pe mama fetei pentru Ileana Ciuculete. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost repatriat din Spania cu ajutorul fostei lui iubite, Viviana Mantoiu.

‘A făcut un sens giratoriu şi acolo, la intrarea în autostradă, s-a speriat, sau cine ştie ce s-o fi întâmplat. S-a lovit de balustrada din stânga, apoi maşina a fost proiectată în dreapta. Impactul a fost devastator pentru el. A ieşit prin trapă, nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc. Piciorul era secţionat, avea capul zdrobit, nu îl mai recunoşteai’, povestea amicul lui Cornel Galeş pentru wowbiz.ro.

citește și...