Dezvăluiri despre fostul soț al Ilenei Ciuculete. Cornel Galeș s-ar fi logodit la biserică cu iubita Viviana

01.06.2020, 13:18
Dezvăluiri despre fostul soț al Ilenei Ciuculete. Cornel Galeș s-ar fi logodit la biserică cu iubita Viviana
Dezvăluiri despre fostul soț al Ilenei Ciuculete. Cornel Galeș s-ar fi logodit la biserică cu iubita Viviana

Cornel Galeș, fostul soț al regretatei interprete de muzică populară Ileana Ciuculete, ar fi dus-o la altar, înainte să moară, pe iubita lui, Viviana.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, artista de folclor suferind de hepatita C, ciroză şi cancer osos. După moartea artistei, Cornel Galeș și-a refăcut viața alături de Viviana Mântoiu, femeia care s-a ocupat și de înmormântarea lui, dar și de pomeni.

Cornel Galeș a pe data de 30 noiembrie 2019, în Spania, aproape de orașul Valencia, într-un teribil accident de mașină, la vârsta de 56 de ani.

Eveniment în cadru restrâns

Viviana a fost logodită cu soțul Ilenei Ciuculete. Cei doi s-au logodit la biserică, în urmă cu aproximativ doi ani, evenimentul având loc într-un cadru restrâns, potrivit click.ro.

Viviana Mântoiu și Cornel Galeș nu erau căsătoriți și la starea civilă.

”Au făcut o logodnă la biserică, cu un preot apropiat lor, însă departe de ochii curioșilor și într-un mod restrâns. Au participat la eveniment doar câteva persoane, întrucât nu și-au dorit tam-tam, fiind deja, în centrul atenției”, a declarat un apropiat al celor doi pentru sursa mai sus-menționată.

I-a făcut parastas de șase luni

Sâmbătă, 30 mai 2020, fosta iubită a lui Cornel Galeș, Viviana Măntoiu, şi ”naşa” Doina Belu i-au făcut parastas la șase luni de la trecerea în nefiinţă. Pomana a avut loc la capela din incinta Cimitirului Străuleşti 2. La parastas au participat 9 persoane.

Nu s-a înțeles cu băieții Ilenei Ciuculete

După moartea cântăreței de muzică populară Ileana Ciuculete, Cornel Galeș a avut numeroase discuții cu cei doi băieți ai artistei, Mugurel și Cristi Sfetcu. Fostul partener de viață al Ilenei Ciuculete ducea o luptă asiduă cu copiii interpretei de muzică populară, pentru moștenirea acesteia. Aceștia ajunseseră în instanță pentru a-și cere drepturile.

citește și...