La ce înțelegere au ajuns fiii Ilenei Ciuculete în legătură cu averea regretatei artiste

03.07.2020, 16:02
La ce înțelegere au ajuns fiii Ilenei Ciuculete în legătură cu averea regretatei artiste
La ce înțelegere au ajuns fiii Ilenei Ciuculete în legătura cu averea regretatei artiste

Au trecut mai bine de trei ani de la moartea artistei de muzică populară Ileana Ciuculete, iar averea sa a provocat un adevărat scandal între fii săi și fostul soț, Cornel Galeș.

Ileana Ciucule a decedat în martie 2017, din cauza unei ciroze hepatice galopante! La scurt timp după ce a fost condusă pe ultimul drum, soțul și copiii îndrăgitei interprete de muzică populară au început să se lupte pe averea acesteia.

Ce avere avea Ileana Ciuculete

Mugurel și Cristi Sfetcu l-au acuzat pe Cornel Galeș că ar fi vândut în secret vila mamei lor, așa că au decis să îl dea în judecată pe bărbat. În 2019, Cornel Galeș a fost obligat prin decizie judecătorească să le plătească fiilor vitregi câte 35.000 euro, cotă parte din vânzarea vilei artistei, precum și 6.000 lei/lunar ca drepturi de autor.

Din nefericire, Cornel Galeș și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină la finalul lui 2019, în Spania. Drept urmare, lupta pentru averea solistei rămăsese doar între fiii săi.

Conform Spynews, Mugurel și Cristi Sfetcu au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește bunurile regretatei interprete de muzică populară. Procesul a fost suspendat după moartea lui Cornel Galeș.

Ce au decis băieții acum

‘Suspendă judecarea acțiunii formulată de reclamantul SFETCU MARIAN CRISTINEL în contradictoriu cu pârâții SFETCU VALERIU MUGUREL și GALES CORNEL – decedat la data de 30.11.2019’, a fost decizia magistraților, scrie sursa citată mai sus.

Cornel Gales a avut un singur copil, Claudia, rezultată din prima sa căsnicie. El nu a ținut legătura cu ea încă de când fetița avea patru ani.  În 2007, tânăra și-a dat tatăl în judecată pentru neplata pensiei alimentare.

‘Tot ceea ce mai avea Cornel, adică mai nimic, a fost moștenit de fiica lui, însă aceasta nu prea ținea legătura cu tatăi ei și a refuzat orice fel de bunuri sau bani. Nu a vrut să aibă de-a face cu procese, scandaluri. Ea are viața ei, familia ei. La rândul lor, băieții Ilenei s-au obișnuit cu gândul că nu vor mai recupera nimic din ce li se cuvenea’, declarau apropiații familiei pentru Impact.ro.

citește și...